Extra bra mat! :)

Jag sprang igår! Sedan försökte jag logga in på träningsbloggen för att skriva om det varpå den fnös mig i ansiktet och sade ”Du? Du får inte logga in här!” och sedan låste allt för mig. Spännande!

Efter jobb tog jag en promenad i väntan på att Toro skulle ta sig till Malmö, och sedan träffades vi på Surf Shack för en burgare, pommes och stor djävla milkshake :))))

Eftersom min kamera är på lagning just nu får ni hålla tillgodo med en kamerabild. Jag får helt enkelt gå tillbaka till Surf Shack när kameran fungerar igen – ni vet, bara för att kunna ta en vettig bild att visa på bloggen! BARA därför. SÅ snäll är jag! ;) (känner för övrigt att jag vill ta med min brorsa dit? Ricard, kom till Malmö!)

När vi ätit upp och tröttnat på a) musiken (tror jag) och b) att vara omgivna av högljudda (men glada!) människor och ett oidentifierbart sorl tog vi våra jackor och gick raka vägen över gatan till vinbaren som ligger där :D

Jag som för tillfället egentligen inte dricker alkohol tog två glas. Aja. Det var jättegott och vi hade en väldigt trevlig kväll :D Mycket skitsnack. Bra grejer! Bästa sortens :)

Sedan gick jag hem och insåg att jag saknade 1000 steg för att nå mitt dagsmål, så jag dansade runt hemma en stund och sedan kröp jag till sängs och läste The Heroes av Joe Abercrombie tills jag somnade. Jag måste då säga – First Law-trilogin är väl helt okej ändå, fast jag störde mig på en del saker i den (bland annat att den emellanåt känns väldigt …Belgarion) men de här lite mer fristående uppföljarna (som ändå följer en kronologisk linje) är mycket bättre! Just nu är jag i ett parti som känns som en kombination av Elizabeth Moons Deed of Paksenarrion & Terry Pratchetts Monstrous Regiment dock, men det släpper nog. Ibland är det svårt att läsa något man redan har så många referensramar till, you know?

Idag efter jobb skall jag städa och fixa hemma, eftersom jag nu fick fikaplaner efter jobb imorgon :D Det blir bra! Jag har min nya peppiga städplaylist och med tanke på hur trevligt det är när det är fint hemma så är det ju svårt att INTE vilja städa, ändå. Största problemet är att det är lite svårare att få klokt med steg idag, men jag får ta en promenad innan jag lägger mig för att råda bot på det. Hittills 10 dagar i rad med 15k+ steg! Yay! :)

Nu skall jag återgå till min arbetsdag. Hoppas att ni har en fin dag, hörni! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: