Ett skepp kommer lastat!

Dagens skugga från MPZ är Static – en snygg grönmetallic :)

Jag borde inte lägga upp sådana här bilder utan att redigera dem först, färgerna blir aldrig riktigt korrekta. HUR SOM HAVER. Hej! :)

Onsdag! Eftersom jag jobbade hemifrån i måndags är jag dock helt sned i veckan och tror därför att det är tisdag idag. Jag får massage efter lunch och ikväll är det JSK och på något sätt skall jag även hinna med att nå mitt stegmål idag också?? INGEN VET HUR. Det får lösa sig. Jag har just betalat vad jag TROR är alla räkningar (I VÄRLDEN) men det känns också som att en saknas, så får se ifall det dyker upp något hemma sedan. Ekonomin är ungefär lika fucked som jag trodde att den skulle vara efter att räkningarna betalats, så den här månaden siktar jag på noll shopping. Jag skall ju ha råd att bjuda Martin på Alla hjärtans dag-middag också, så :)

Jag har drömt så konstigt och jag vaknade mitt i natten. Sådan där klassisk ”ugh skall klockan ringa om fem minuter eller NÄ DET ÄR 4 TIMMAR KVAR GOD JUL TILL MIG” och så är det bara att gosa ner sig under täcket och somna om. Eller ja, det tog en stund innan jag somnade om pga var lite obekväm, men det löste sig ju ändå.

Igår råkade jag snubbla ner i det stora träsket som är FanFiction, och läste ett par väldigt bra historier från ASoIaF-universat och var himla nöjd med det. Idag har jag tittat lite på Fanart också. När blev jag såhär besatt, haha? :D Det är i alla fall all good, som man säger.  Välskrivet och vältecknat gör mig nöjd.

Men ja. Februari blir en utmaning. Jag SKALL få det här att fungera utan att behöva tulla på sparkontona, ok?! WE CAN DO IT! Eller ja, JAG kan. Önska mig lycka till? :))

Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: