Ett ansikte – mitt ansikte!

Igår kom mina nya skuggor från My Pretty Zombie! I eat your flesh! och All the limbs <3 Jag vet inte ens hur många skuggor jag har från MPZ nu, jag borde nog ställa upp alla och fota och visa hur himla fina de är :D Och billiga! Eller ja, tillräckligt billiga. En sådan här burk räcker för alltid och kostar alltså fem dollar.

Jag gjorde ett snabbt ansikte igår kväll efter att jag duschat och då såg det ut såhär:

Och idag ser jag nästan likadan ut:

*favorittröjan*

Igår jobbade jag hemifrån eftersom jag skulle få en ny dörr installerad. Nu är den på plats, efter en ENORM mängd buller, bank och oväsen som pågick i nästan två timmar ugh mitt huvud -_- Nya dörren saknar brevinkast – woo! – och är mycket mer ljudisolerande än den tidigare, så jag hoppas nu slippa höra mina skrikande grannar i trapphuset hela tiden :D Jag fattar ju t.ex. att grannens ungar inte ALLTID skriker och är sura men de är fanimig ALLTID skrikande och sura när de är i trapphuset -_-

Inledde den här dagen med att sticka ut och springa. Verkar ha hittat tillbaka till mitt vanliga lunk igen, och samtidigt är jag himla orolig att jag inte alls kan springa längre?? Det blev i alla fall fem kilometer idag. En kilometer i taget, det löser sig. Fyra månader kvar till Göteborgsvarvet.

Idag skall jag tvätta + städa och fixa hemma. Imorgon blir det JSK, på torsdag kommer Linnea på middag och på fredag har Martin Peter med sig ner eftersom Peter skall på konsert på kvällen. Vi skall därmed på Tap Room för lite öl och käk och sedan slaggar Peter på min soffa när hans spelning är över :) Så ja, städa och fixa hemma eftersom det finns NOLL TID för detta senare.

OKEJ HA EN BRA DAG själv lyssnar jag på min playlist med svensk punk idag :))))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: