Afternoon tea :)

Jag och mamma möttes på stan redan halv tolv i lördags, och flanerade runt i affärer fram tills det var dags att gå på afternoon tea klockan två. Mamma julklappsköpte lite smink åt mig på Sephora (och fick smakråd och tips på saker hon sedan köpte åt sig själv :)) och jag fick även ett seriealbum jag har velat ha ett tag nu, himla fint faktiskt <3

Det var tyvärr väldigt dimmigt i lördags, så trots att vi borde ha haft havsutsikt från hotellet vi åt på så var det bara vitt utanför fönstret.

Jag valde det vita téet, ett bärigt och fruktigt té. Mamma tog kanel/ingefärs-rooibos, och sedan smakade vi av varandra pga fick ju bara välja en sort var :))

Och sedan kom fikapyramiden in! Wow alltså? :D :D :D

Första hyllan var scones; en grahamsscone, en ostscone och en chokladcroissant :) Dessa avnjöts med grädde, hallonsylt och färskost;

Andra hyllan var snittar; Västkustssnitt, någon italiensk snitt med parmaskinka och mozzarella och en vegetarisk quiche :)

Sista hyllan var sötsaker :)))) Citronbiskvi, pepparkakscheesecake, något med pistasche och choklad och en tiramisukaka :)

SÅ HIMLA GOTT ALLT! Det kostade 295:-/ person eftersom vi inte ville ha champagne – 100:- extra ifall man vill ha bubbel att dricka utöver téet. Detta var på Riverton Lounge View, tror jag det hette? Googla ifall ni är taggade, jag kan rekommendera det! Väldigt gott och väldigt bra stämning.

Helgen i övrigt har varit mys med Martin <3 Igår fick jag sms från SJ precis när jag skulle gå ut och promenera innan lunchen, med info att mitt tåg blivit INSTÄLLT. Fick skjuta upp promenade och ringa SJ istället, och lyckades få ombokat till tåget som gick 90 minuter senare. Extra tid hos Martin? Ka-ching! :D Vi åt störtgod kyckling Martin tillagat i ett lerkärl i ugnen och när vi ätit färdigt tog jag min promenad då istället. På förmiddagen fick jag även pratat i telefon med pappa; videosamtal via Skype ftw! <3 <3 <3

Idag jobbar jag hemifrån pga de skall byta min dörr under dagen. Detta innebär att jag är utsatt för alla mögliga borr- och sågljud och känner mest att jag bara vill skrika pga sjukt frustrerande. Hoppas att de tar lite paus snart, eller att de typ …slutar väsnas. Men men, det är dagtid och det är meningen att man skall vara på kontoret och inte hemma så jag kan ju knappast göra något åt saken.

Ni får ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: