Tredje sista nu

Godmorgon! Onsdag! 10 dagar till julafton! :) Det är lite småkyligt ute men i min lägenhet var det igår nästan 28 grader. TJUGOÅTTA GRADER? STENA SKOJAR NI MED MIG??? Jag har försökt strypa alla element, men det är svårt när det inte finns någon indikator på vad som är varmt eller kallt så man får dra lite fram och tillbaka tills man har fått rätt på det. Det behövs ju en stund för elementen att svalna. Imorse hade jag 23 grader hemma, så det har ju blivit liiite svalare i alla fall. Men herregud. Det är så kvavt och varmt och kvalmigt. Jag får huvudvärk av att sitta hemma :/

Ikväll har jag tvättid. Jag dubbelkollade det på hemvägen igår, för jag vill inte missa att tvätta nu när jag har typ sista chansen på mig innan jag åker till Göteborg för jul. Får se ifall jag kan få tag på en tid på måndag eller tisdag nästa vecka, annars får jag tvätta när jag är hos Martin. Kan ju inte ha med mig ombyten för 12 dagar, liksom :P

Skulle ju på stan och fixa saker igår efter jobb men SJÄLVKLART hade jag lämnat min plånbok hemma??? Hade lite cash så kunde i alla fall köpa EN av sakerna jag hade på min lista, men resten får jag försöka fixa idag. Inte alls stressigt eller så, att göra saker i sista sekund. Och jag var så seg när jag kom hem igår att jag inte alls orkade städa som jag hade tänkt, så ikväll MÅSTE jag fixa disken + förbereda packning inför fredagen eftersom det blir AW med teamet imorgon och jag inte vet hur eller när jag kommer hem :P Det finns en viss risk för fylla, liksom. Ett glas vin eller två.

Någonstans mitt i allt detta behöver jag färga håret, också. Frågan är om jag skall göra det ikväll och se ut som en idiot när jag tvättar, eller om jag skall köpa en sådan där ask med ”vanlig” hårfärg som det tar typ 30 minuter att färga med och sedan ba VARA KLAR och ta tag i att henna det när det finns tid igen efter jul? DET ÄR SÅ MYCKET INNAN JUL. På lördag skall vi fika med min bror och hans familj, gå på Liseberg OCH fira jul med grabbarna grus och någonstans i allt detta skall jag hinna baka pepparkakor? Det löser sig, det löser sig – man får bara hålla tungan i rätt mun, som man säger! Jag får väl fixa pepparkakor på fredag så är det klart sedan, liksom.

Jag är så kluven den här tiden på året, om jag skall vara ärlig. Jag älskar ju jul men jag tycker verkligen inte om nyår. Jag stressar över att saker tar slut och att nya saker kommer med en massa förväntningar och måsten. Jag har svårt för januari. Jag har enormt svårt för pressen att man måste hitta den Perfekta Nyårsfesten för att fira av året på riktigt. Jag hade varit nöjd med att bara sitta hemma och spela TV-spel och dricka öl, liksom. I år blir det ju nyår i Göteborg (brukar fira i Malmö) så i år får Martin vara den som hittar en fest eller bestämmer vad vi skall göra. Förra året firade vi på Filippinerna med pappa och det var väldigt fint. Det tyckte jag om :)

OKEJ HA EN BRA DAG osv

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: