Inte längre lösenordsskyddad :) God jul!

p1080899

Har öppnat första luckan i den här snajdiga chokladkalendern som jag fick av mamma nu imorse! :D Jag fick den alltså inte imorse, jag öppnade den imorse. Ibland känns det som att jag felsyftar helt åt helvete och för det mesta gör jag förmodligen inte det men hjärnan går lite på halvfart såhär en tidig torsdag i december så ja. Nu har jag förtydligat, nu vet ni vad som gäller.

Jag har ju alltså råkat sätta mig på den här kalendern, tyvärr. Mamma hade den i bilen och jag såg mig inte för när jag satte mig så jag lyckades självklart knö sönder den lite :/ Nu skramlar en del choklad omkring löst inne i den, men det får lösa sig när man kommer till de luckorna. Tyckte att det var så gulligt av mamma att köpa en kalender till mig så jag blev (och är) väldigt ledsen över att jag lyckades ha sönder den det första som hände. Hon såg det aldrig dock, så jag låter bli att säga något. Jag bara önskar att jag INTE hade sönder saker, ’s all.

FÖRSTA DAGEN I DECEMBER NU DÅ! Jag inledde morgonen med en springtur, och nu kör jag en vaniljgainomax och en vit Lion till frukost. SÅ DJÄVLA NYTTIG MÄNNISKA. Det är torsdag, som sagt var. Det är en bra start på december! Jag lyssnar på julmusik och tittar ut genom fönstret på ett mörkt och regnigt Malmö.

Jag testar något nytt också, haha. Eller ja, inte så haha men ändå. När jag vaknade igår så kliade mitt högra öga något så fördjävligt så jag gick till jobbet utan smink. Hade med mig sminkväska så pillade på lite smink när ögat hade slutat strula, men det började bråka igen efter lunch så då tvättade jag bort allt igen. Idag har jag igen med mig sminkväskan men sitter osminkad. Det känns jättekonstigt. Lite olustigt, ändå. Jag har målat ögonbrynen, dock! En gång i tiden behövde jag mascara + eyeliner + någon skugga för att inte känna mig helt naken. Får jag bara välja EN grej att ha så vare det eyeliner som vann. Sedan jag började måla ögonbrynen så har jag insett att det nästan räcker att fylla i dem ändå? Och ögonbrynen stör inte ögonen, så här sitter jag med snajdiga bryn och HELT NAKEN I ANSIKTET ANNARS. Himla knäppt. …och självklart ligger min ögonkräm i Göteborg. Får se ifall jag trallar iväg på lunchen sedan och köper en ny, det skadar inte att ha.

Det är denna jag använder:

aco-face-calming-eye-gel-20-ml-0

För er andra som kanske också ibland får panikattacker och gråter hejvilt så kan jag hälsa att denna fungerar SKITBRA mot svullna ögon dagen efter. Dvs, smeta ut denna runt ögonen innan ni lägger er så ser ni INTE ut såhär när ni vaknar:

sw_creature_large

Idag skall jag i alla fall städa färdigt hemma. Fick i stort färdigt vardagsrummet igår + fixade tillräckligt i köket för att det skall vara doable att få det klart idag <3 Skall också hojta tag i Martin och se hur dags imorgon de kommer att dyka upp – dels för att jag behöver veta ifall jag skall boka av vårt bord på Pinchos eller ej, och dels för att veta hur mycket tid jag har efter jobb imorgon att fixa färdigt hemma (om NÅGON).

p1080898

I alla fall nöjd över att jag har en snygg gran hemma så att man kan ta sådana här snajdiga bilder och blogga. Woop! JULBLOGGA! Bra grejer.

Nu skall jag äta upp min frukost och sedan får vi se vad jag lyckas åstadkomma idag :) Kram på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: