Hejdå håret

Ny vecka, nya möjligheter – och så Visby, på det! :D

~*V I S B Y*~

~*V I S B Y*~

Jag har tröttnat på att ha så djävla långt hår. Det är FÖR långt just nu. Jag kommer att klippa av typ en decimeter eller så när jag är i Visby i helgen – bokade just tid på Klippoteket på lördag eftermiddag klockan 15:30 (NOTE TO SELF) (…påminn mig gärna om detta :D) och jag ser fram emot att få hår som är lite lättare att liksom leva med? :D Min erfarenhet av att klippa det är att det är lättare att hantera, enklare att göra snygga saker med och att det känns tjockare och bättre på alla sätt och vis. Det ser jag fram emot! :)

Försökte först hitta en klipptid i Malmö men dels kostar det ju en arm och ett ben att få klippa sig här, och dels så orkar jag inte försöka reda ut alla dessa djävla salonger och deras hemsidor där det inte ens står HUR mycket av en arm och ett ben det kostar. Ugh. Så nä, det får bli i Visby istället! Skall ju ändå ut på stan och kika på julklappar osv, så det blir perfekt att slänga in en klipptid på det också :))

Gotland :))))))) Visby :))))))))))))) Mommo <33333333

Allt blir bra! :D

Veckan annars innefattar en tvättid ikväll och sedan allmänt pillande hemma, typ. När jag säger pillande så menar jag nog mest SPELA TV-SPEL pga har ju kapitel två kvar att roa mig med i spelet jag köpte nu i helgen och sedan började jag kolla runt och det finns ju massor av kul point-and-click-spel för Xbone? Typ King’s Quest. Vi hade ett King’s Quest på skiva till datorn för hundra år sedan och jag tyckte så mycket om det pga fina banor och häftig musik osv, men jag lyckades ju aldrig klara en enda av de banorna, någonsin :D Det är mycket funderande och hattande fram och tillbaka så vi får se ifall lvl 32 Carina gör bättre ifrån sig än lvl 12 Carina. KANSKE.

Jag tror på en bra vecka :) Jag har så många saker som gör mig pepp och uppåt och pigg just nu att jag har svårt att hitta något att sura över :D

Ni får ha en fin måndag! Här är det solsken på gång och ute är det 4º och vem vet, kanske får vi vinter någongång också? (skulle inte tro det dårå…) (men är nog kallare hos Martin i jul :))

Krams!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: