AW på Monster :)

Lite övertid idag, och sedan gick vi till Monster i Västra Hamnen för vår AW :D Vi blev bara tre av fyra, den fjärde hade råkat dubbelboka sig och skulle till Köpenhamn för att se Rogue One.

Efter vi beställt vår mat kom de in med varsin snackskorg till oss, as seen above. Vi ba ”NICE!” och skulle just börja äta när kyparen kom tillbaka och sade ”NI har inte beställt snackskorgar va..?” och tog sedan korgarna och satte vid ett annat bord. STÄMNINGEN. Sjukt awkward, haha :D Inte vårt fel dock? Jag trodde att de andra beställt in korgar till oss och de andra trodde att det ingick; som när man får popcorn på O’Learys. Ser ändå gott ut, yes?

För mig blev det en bit australiensisk oxfilé! SÅ GOTT! Alldeles för länge sedan jag åt oxfilé sist. Ett av mina absoluta favoritkött ♥ Tog in en svamp- och parmesanrisotto som side dish :)

Till efterrätt: En bit pavlova. Skulle serveras med jordgubb, blåbär och lime enligt menyn men kände verkligen inte av någon lime alls i denna – vilket var HELT OKEJ pga är inte jätteförtjust i lime :)))

Väldigt, väldigt trevlig kväll! Ringde Martin på hemvägen + hämtade ut två paket på Hemköp (visade leg för det ena; killen i kassan sade ”Du behöver egentligen inte visa, du är ju här så ofta” och jag ba ”eh ok lol what” haha :D)

Nu skall jag packa inför morgondagens resa till Göteborg. I helgen skall vi träffa min bror och hans familj + fira jul med Grabbarna Grus. Det blir himla trevligt faktiskt :))

Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: