Solkatter

p1080751

Det hade snöat under natten! Det var bra. Det är fint. Jag gillar snö. Sedan steg solen och då reflekterades solskenet på huset mitt emot och jag var tvungen att ta kort. Det var lite magiskt, ändå.

Donald Trump vann valet. Det är illa. Jag vill inte ens skriva något mer om det.

Jobbar i alla fall hemifrån idag. Hittills går det bra, bortsett från att datorn dog en stund. Lyckades dock med hjälp få igång den igen. Där kunde jag andas ut, haha. Fick sådan ångest av att det plötsligt inte fungerade.

Nu har jag lunch och sedan skall jag jobba vidare. Efter jobb skall jag springa. Det är snö och blött och varmt (??) ute och jag kommer att bli så himla blöt om fötterna haha men väldigt skönt när man kommer hem och tar en dusch efteråt. Det ser jag fram emot! Planen är minst fem kilometer, vi får se. Jag kanske återkommer på den punkten, annars säger jag väl något om det imorgon om jag bloggar då :)

Men var tog veckan vägen? Egentligen? Redan onsdag. Onsdagen är snart över. Man får ju panik för mindre. Månaderna springer iväg, och ändå räcker knappt pengarna till mat. HALLÅ! Aja.

Jag ligger just nu ändå bra till på julklappsfronten. Det ser ut som att pengarna kommer att räcka som de skall också. Det är bra grej :)

Det finns så många bra och fina och vackra saker i världen. Det finns också ett enormt stort åskmoln på horisonten och jag är livrädd för vad det kommer att innebära i januari när Trump tar över presidentposten. Men jag tänker att det inte hjälper att sitta vettskrämd fram tills dess heller. Kanske överraskar han oss alla och är bättre än man vågar tro?

Vi får se.

Jul först. Jul är bra.

Ha en fin dag hörni.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: