Nästan :3

DSC_0075

Än har vi inte snö i Malmö, men imorse var det frost och glitter över hela marken och det var ju både spännande och obra. Vackert men halt, liksom :D

En dag kvar av november och sedan är det dags att börja öppna sina kalendrar, slå in de sista julklapparna eller börja köpa de första. Jag har gått all-in på julmusik och efter att jag högljutt klagade över hur enormt förbannad jag blir av reklamradio så fick jag tipset att välja min julplaylist och välja ”Create similar” för att få ny musik att lyssna på, istället för att utsätta mig själv (och alla som läser vad jag skriver på twitter…) för denna enorma frustration som reklamjinglar innebär. Sagt och gjort – och nu har jag typ 20 nya låtar i min och Martins gemensamma julplaylist :D Jag hoppas att han inte har något emot att jag populerar den för fullt – annars får jag ta mina låtar och göra en ny playlist som han slipper, haha. Tror dock inte att det är ett bekymmer för honom – han bad mig ju faktiskt att hjälpa honom att populera den när han initiellt skapade den för hundra år sedan :3

Igår jobbade jag över 90 minuter så imorgon tänkte jag sticka 90 minuter tidigare och ta den tiden till att städa och fixa hemma. Jag vill ha det fint och julmysigt när Martin och tanterna kommer i helgen! Ja nej jag vet, jag skall inte kalla min mamma tant för hon är ju ändå 10 år yngre än de andra, men ändå. Det kan ju inte vara ”Martin och tanterna och min mamma som är lite yngre” så hon får ändå räknas in i tantgänget. Det är ju ett namn sagt med kärlek, liksom.

Julstäda ftw! Jag skall tända mitt pepparkaksdegsljus och mitt kanelljus och lyssna på julmusik och äta pepparkaksdumle och saffransgifflar och bara GÖRA FINT. Bästa grejen ♥

Jag drömde konstigt och vaknade förvirrad och ville egentligen somna om igen men stack ut och sprang istället och det kan ni läsa om på träningsbloggen såatteh. DET GICK BRA, i alla fall! :D

Solen skiner idag också. Den har gjort det mycket nu i november – och jag är så himla tacksam. Mörk november innebär att höstdeppen tar fart på allvar, men nu har jag istället känt mig pepp och pigg och glad. Träningen hjälper ju såklart också, men jag tror mycket på att solen är en stor del av detta. Det är inte så mörkt. Jag får energi från en ljuskälla hela dagarna. Bra grej!

I december hoppas jag dock på snö. Åtminstone till jul? Och åtminstone när jag är på gotland? Jag skall gå i Visby med min kamera och ta kort på ALLT och jag vill så gärna att det skall vara snövitt och vackert och sådär herredjävlagud-fint som det bara kan vara i Visby i mitten av december. Året runt. Alltid. Saknade stad.

OKEJ NU GÖR VI TISDAG HÖRNI! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: