Vinterglädje

DSC_0096

Igår spenderade jag hela dagen på utbildning på Unionen! Idag inledde jag arbetsveckans sista dag med ett femkilometerspass. Det innebär hittills sprungna 15 kilometer den här veckan – och träningskläder i göteborgsväskan borde innebära fem kilometer till imorgon :)) Träningspeppen kommer och går, så man får passa på när man har peppen på topp så är det kanske mer okej att ta det lite lugnt när det är svårt att hinna med/orka träna.

Så ja. Idag åker jag som sagt till Göteborg efter jobb. På skrivbordet bredvid mig ligger present till Rigmor som jag strax skall vända mig om och stoppa ner i väskan istället – vore så sjukt dumt ifall jag inser på tåget halvvägs till Göteborg att paketet ligger kvar på jobbet. STÄMNINGEN. Den hade varit dålig!

Sade jag förresten att jag ringde mommo i onsdags och sedan bokade min visbyhelg i december? :D Det blir nobelfest och saffranspannkaka och köpa julklappar i Visby och TA KORT PÅ JULVISBY och det blir sådär knipfint i hjärtat ni vet? ♥

ALLA helger fram till 2017 är bokade och upptagna. Jag har inte en enda spontanhelg på gång. Det är bra och dåligt – ibland är det skönt att kunna säga ”Men klart du skall komma och hälsa på mig den här helgen!” till Ricard till exempel. Men jag får Sanna hos mig en helg och det blir hur bra som helst! Det blir julshopping och julbak och pyssel och fix och ansiktsmasker och filmkväll och pyjamasparty och vin och whooo! Allt bra! :D

För eget bruk så vill jag infoga de här länkarna här: Ett | Två | Tre

Klicka om ni vill, eller låt bli. Det är som sagt för min egen skull, för att jag vill ha dem samlade någonstans att kunna titta tillbaka på. Vill inte säga något om det heller. #smygjobbig :D

Nåväl. Lunchen är slut och jag har ett par timmar kvar innan det är dags att skutta nerför trappen till centralen! Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra vecka och att ni får en bra helg! :))

 

PS: JAG HAR FIXAT VÄRLDENS BÄSTA JULÖVERRASKNING TILL MARTIN MEN JAG KAN INTE SÄGA NÅGOT OM DET ÄN! Jag berättar sedan, men det är HUR BRA SOM HELST och jag hoppas verkligen att han blir så glad som jag tror?? DS!

PS2: Det är idag ett år sedan jag tog körkort! Heja mig! :D DS2.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: