Så går en dag från vårt liv och kommer aldrig mer åter

P1030049

Räkningarna är betalda och jag undrar om jag har missat något eftersom jag har mer pengar över än jag ”borde” ha? o_0 Eftersom jag vill åka till Visby en helg i december så känns det ju ändå väldigt bra – jag behöver bara bekräfta med mommo att det är okej att jag dyker upp då så skall jag boka biljetterna innan de hinner bli dyrare/försvinner. EN HELG I VISBY I DECEMBER?? Jag kommer ju att a) frysa och b) gå vild med kameran :D Himla bra faktiskt! Kan också köpa julklappar på Gotland? Vilken grej :DDD

Det är tisdag. På lunchen idag skall jag gå till Stadium lite snabbt och köpa ett par träningströjor jag vill ha/behöver. Tänkte köpa 2-3 långärmade tröjor att ha nu när det är höst och snart vinter, och en eller två hoodies/jackor att ha ovanpå. Jag tänker INTE låta kylan stoppa mig nu när jag lyckats komma igång med att springa igen! :)

Idag är det grått ute. Såhär dags igår började solen spricka igenom och lysa mig i ögonen, men idag verkar det som att det kommer att bli en grå dag. Det är okej. Gråa dagar fungerar de också, de är bara inte lika roliga som soliga dagar.

Jag skall springa imorgon. Antingen före jobb eller före lunchen eller efter jobb, jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag och Johan skall ha JSK ikväll och han ville dricka vin. Just nu känner jag mest för att skippa vinet och kunna springa imorgon bitti, men vi får se hur det blir. Jag vet att om jag tar ett glas vin så blir det tre glas vin och då är morgondagen ganska pajig. I så fall får jag springa efter jobb, liksom.

På torsdag skall jag på utbildning på Unionen tillsammans med Alexandra hela dagen. Jag behöver köpa ett presentkort åt Rigmor som vi skall fira i helgen och jag hade först tänkt ta det imorgon efter jobb, men när jag tänker på det så är det enklare att ta det efter att utbildningen är avslutad på torsdag eftersom det då ligger på vägen hem. I så fall kan jag lösa lite andra grejer imorgon – bland annat har jag hittat ett nattlinne jag ville prova, så det kan jag ju ta då + skaffa ett fint kort att lägga presentkortet i.

Livet rullar på. Det är snart nog helg igen och då blir det mer umgåsa med Martin. Vardagarna blir bara mer och mer en transportsträcka till helgerna. En gång i tiden satt jag ju för fasen på helger och nästan längtade tillbaka till jobb; nu längtar jag bara hem hela tiden. Inte för att jag inte har kul på jobb liksom, men någonstans känns det mer balans i livet att vara hemma och dona än att sitta av livet på jobb. Majoriteten av min vakna tid spenderas på kontoret. Det är ändå ganska hemskt? När man var barn hade man en helt annan syn på hur det här med jobb skulle se ut. Man hade drömmar och amibitioner och fantasier och sedan växte man upp och rättade sig i ledet och blev en robot som alla andra. Jag hoppas verkligen att vad för jobb jag än hittar i Göteborg så är det något som faktiskt väcker den där lilla flamman till liv igen. Peppen. Glädjen över att få jobba och bidra och vara produktiv. Ni kan väl alla hålla en mental tumme för mig på den punkten? :)

Men ja. Dags att sparka igång arbetsdagen! Idag är det 60 dagar kvar till julafton och jag har fått min julledighet beviljad. Pengarna jag har över den här månaden skall gå till julklappar och jag har en hel del planer på vad jag vill köpa åt folk. Jag hoppas att ni får en trevlig dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: