Helgen i bilder

p1080647

I fredags: Arbete hemifrån Martin och sedan middag med goda vänner. Middagen inleddes med en Toast Skagen ↑ (jag har varit ett enormt fan av Toast Skagen sedan jag var barn och mina föräldrar gjorde egen hemma. så HIMLA gott!)

Vi gick sedan vidare till en huvudrätt bestående av ungstillagad hjort, ugnsstekta rotfrukter och en kantarellsås, bland annat:

p1080655

fy BUBBLAN så gott det var!

p1080651 p1080653

Och när man trodde att man inte skulle få i sig en tugga till av NÅGOT så ställdes den här fram:

p1080661

Citronmarängpaj. SLUTA så gott det var??

p1080669

Här med grädde och krossad polkagris på. Alla smaklökarna: YASSSSSSSSS!

p1080673

Speaking of polkagrisar så har ju Tobbe alltså en egen firma där han gör DÖDSGODA polkagrisar! Han skickade med oss den här burken hem efteråt, blandat med röda (vanliga), gula (citron) och bruna (karamell) och yikes. Det gick åt snabbt :D Nom nom.

Fredagskvällen var med andra ord HUR BRA SOM HELST. Vi vaknade urtrötta på lördagen  och jag kände mig helt utslagen trots att jag inte drack en droppe alkohol under fredagen. Det var ju dock en lång dag så det var nog bara allmän tröttma det där ;)

Vi åkte till Bäckebol en sväng för att fixa en låda till Martin att förvara lite teknik i, och sedan åkte vi hem och spelade tv-spel och chillade på soffan. Jag somnade en stund medan Martin lagade mat och vaknade till detta:

p1080677

Sallad, halloumi, hjort och kantarellsås. Nom! :D

Efter maten diskade jag en stund och sedan bestämde jag mig för att det var dags att sticka ut och springa. Jag hade tänkt springa tidigare under dagen, men tröttman blandat med att det spöregnade och var snorkallt ute gjorde mig lite misspepp och jag bara sköt på det hela tiden. Men ja. Efter jag hade diskat färdigt drog jag på mig träningskläderna och stack ut och sprang 5 kilometer i backar både uppför och nerför :D Tiden var inte awesome men det kändes hur bra som helst ÄNDÅ. Jag har nu kommit fram till att jag borde springa surtevarvet (5k) varje gång jag är hos Martin eftersom det är sjukt bra backträning och jag behöver kunna hantera backar när det är dags för Göteborgsvarvet. Det skadar liksom verkligen inte att få till lite träning när jag är hos Martin heller? :D Efter att jag sprungit färdigt och duschat bjöd Martin över Peter som kom och drack öl och snackade hårdrock med oss fram tills nästan ett på natten. Himla bra, faktiskt!

Söndagen var en lugn dag på soffan framför slö söndags-TV. Sedan åkte jag hem strax före fem och väl hemma tog jag det bara lugnt. Lade mig tidigt – gick upp tidigt och sprang idag. Fem kilometer idag igen, klart bättre tid på samma sträcka när jag sprang platt istället för backar ;) Nu har jag under 5 dagar sprungit varannan dag. Jag skall försöka hålla igång med varannan dag, det känns så djäkla bra när man vän tränat lite.

Så ja. Helgen får 10/10 i betyg, himla nöjd med ALLT! :))

Nu får vi se vad den här veckan har i bakfickan. Lön imorgon så då skall jag köpa födelsedagspresent till Rigmor eftersom vi skall fira henne i helgen. Det blir alltså Göteborg en helg till nu :)

Hoppas att ni också har haft en bra helg! :) Kram!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: