Helgen i bilder

p1080686

Födelsedagsmiddag hos RIgmor i lördags! :) Rigmor hade gjort väldigt goda grillspett med fläskkött och kyckling, potatisgratäng och en kall och kryddig sås med lite chili i :))

p1080690

Nom nom! :))

p1080692

Bosse och Agneta hade för övrigt med sig Agnetas ettårige barnbarn och djäklar vad han styrde omkring :D Fruktansvärt snällt litet barn, väldigt glatt och busigt och lekfullt och inte ledsen och ”jobbig”, liksom. Han drog ner medelålder ganska radikalt också ;)

p1080699

Glasstårta woo!

Men ja. För övrigt så satte vi ju glögg när jag kom i fredags :D Nu har vi en tunna på 15 L glögg puttrande i Martins lägenhet. Jag har bestämt mig för att glöggen numera heter Jörgen. Jörgen Glögg. Det känns ju som att den lever när den står och rapar och pruttar och bubblar hela tiden :D

Utöver Rigmorfirande så har helgen varit lugn och bra. Jag stack ut och sprang efter att vi kom hem från Rigmor i lördags och lyckades springa 50 sek snabbare/km på precis samma sträcka runt Surte som jag sprang förra helgen. Det kändes hur bra som helst! Nu ser jag ju ännu mer fram emot att komma dit igen om ett par veckor och får se ifall det blir någon skillnad igen :) Det kan precis lika gärna vara att jag springer långsammare nästa runda, men det är ändå kul att se hur man ändras från vecka till vecka.

På söndagen såg vi på söndagstv i vanlig ordning + spelade lite tvspel + såg på när polisen tog en väldigt våldsam man utanför fönstret + åt detta goda som Martin gjorde:

p1080704

Pancetta-tortellini med tomatsås och lite parmesan. Mycket bra! :)

Idag gick jag upp lite tidigare och stack ut och sprang. Hade tänkt springa 5-6km men det blev ”bara” 4km. Det blir så ibland – man är lite tröttare och svårare än andra dagar. Ingen skam i det – hellre fyra kilometer än noll! :)
screen-shot-2016-10-31-at-08-06-50screen-shot-2016-10-31-at-08-07-10

Tycker att jag lyckades ta en bra vändning på oktober :) Också nöjd över att jag under oktober hade den längsta snittlängden per pass! Vi får se ifall jag kan jobba upp det lite under november – och jag hade väldigt gärna velat komma upp i samma passmängd som i juni och augusti. Något att jobba på och sikta mot, i alla fall :))

Den här veckan skall jag – utöver att springa ett par gånger :)) – städa och fixa hemma. Mamma kommer på fredag kväll och jag jobbar halvdag så planen just NU är att sticka från jobbet vid lunch, springa en runda och sedan färga håret medan jag pular färdigt hemma. I helgen skall vi till Emporia och chilla och se vad vi kan hitta – jag har ett presentkort på tusen kronor på Sephora och idag tog typ min Kat von D-liner slut såatteh… Bra timing? :D

Nu skall jag pilla på jobb. Ni får ha en bra måndag och en läskig Halloween! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: