Göteborgsmorgon

svamp

God morgon Göteborg!

Gårdagens solsken i Malmö byttes ut mot regntunga skyar i Göteborg, och här sitter jag på Martins soffa och jobbar och förkylningssnorar. Ikväll skall vi på middag med fina vänner och resten av helgen …ingen aning! :) Jag har i alla fall med mig träningskläder så vi får se ifall jag lyckas komma ut och springa lite.

Gårdagen var bra. Väldigt bra. En av de bästa dagarna på länge. Solen sken, jag lyssnade på ny och rolig musik (Gloryhammer, som en märklig parodi på Rhapsody!) och trots att jag hade glömt lunchlådan hemma så var allt peppt och bra. Och sedan tåg upp till Göteborg där jag lyssnade på Dad Wrote a Porno-podcasten och allmänt chillade. Och så få krama på Martin, alltid en höjdpunkt på dagen <3 <3 <3

Nu åkte Martin till jobbet så nu lyssnar jag på Pentatonix nya julskiva som släpptes idag. På bordet står ett ljus tänt och utanför fönstret är det grått och kallt. Jag har inget att klaga på idag, faktiskt. Jag har Martins nycklar så skall ta en snabbrunda ut sedan vid lunch och äta något + fixa ett ärende. Får se hur resten av dagen går – hittills har jag haft jackpot med de spel jag fixade häromdagen så det ser ut som att jag har att roa mig i alla fall :))

JULMUSIK ALLTSÅ

jag blir så djävla glad. Det är verkligen världens bästa grej. Jag fick bekräftat på posten häromdagen att jag har gått ur kyrkan och ändå sitter jag här och mysryser åt musik som handlar om gud och jesus och hela baletten. Men än sedan då? Jag gillar jul ändå. Jag kan tänka tillbaka till när jag gick i lågstadiet och vi hela december satt varje dag en stund med tända ljus i våra små, röda ljusstakar och lyssnade på när Karin läste ur ”Marias lilla åsna” och det är ju en fin saga ändå. Släckt i taket och ute är det mörkt så det enda vi har är ett skumt klassrum fullt av barn och levande ljus och alla sitter i tystnad och lyssnar på sagan och längtar efter jul.

Annat bra: HPLHS och deras julskivor. Ja, alltså: HP Lovecraft Historical Society och deras Scary Solstice-covers på kända julsånger. Så himla mycket sanity loss på det :D

Men ja. Fredag! Göteborg! Snart är oktober slut!

Jag önskar er en bra dag och en bra helg, för nu hörs vi ju inte av förrän på måndag nästa gång :) Kram!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: