Vuxenleken, del 2

Screen Shot 2015-02-19 at 09.45.34

Godmorgon! Ny vecka, nya möjligheter. I helgen blir det Göteborg, fram tills dess… VEM VET!

Idag är det måndag. Måndag är sedan en månad tillbaka min veckohandel-dag. Det fungerar så bra! Jag gör en meny och skriver en bra inköpslista och så fyller jag kylen och klarar mig fram tills nästa måndag. Det är inte ens något revolutionerande, det är väl vad de flesta normala vuxna gör liksom, men jag är glad ändå. Det fungerar som jag vill. Det hjälper mig att spara pengar. Den här månaden verkar jag till och med ha en liten budget för shopping, whaaat? Skall dock låta de pengarna vara någon vecka till innan jag eventuellt rör dem. Jag behöver nya kuddar till sängen men vill inte försätta mig i en jobbig sits längre fram i månaden genom att lägga dem på ”onödigheter” just nu. (vill också köpa smink wooo)

Men ja, i ärlighetens namn: Behöver byxor och behöver ett par sköna hösttröjor. Det blir inte av i denna vecka, dock. Vi får se när vara och hur jag spenderar de där pengarna, såvida jag inte plöstligt hittar någon läskig räkning jag kanske har missat (!!!) (nä men sådana räkningar finns inte, no worries :)) (ps: skall dock köpa födelsedagspresent åt mamma också)

OKEJ. Måndag! Som sagt, till affären idag. Sedan laga middag + lunchlåda och sedan …springa?! What! Iochmed förkylning och dåligt psykiskt mående förra veckan (denna djävla sörja alltså -_-) så blev det inget tränat ALLS. Jag behöver alltså kicka igång mig själv igen, och då känns det ju vettigast att bara ta tjuren vid hornen och sticka ut igen. Skall köra Zombies, Run! och det är väl typ vad mitt tidsmål är; 30-35 minuter träning. Det är bra grej. Jag vill inte tappa löpträningen igen. Jag vill springa varje vecka, varje månad fram till Göteborgsvarvet och sedan mer därefter. Jag tycker ju OM att springa, liksom! :)

Men ja. Nog om allt sådant. Jag hoppas att ni har haft en bra helg? Och så önskar jag er en bra dag. En bra vecka! Let’s do it! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: