Torsdag-schmorsdag

tumblr_nggw3iaKP41swv52fo1_1280

Saker som gjort mig irriterad hittills idag: Typ 5. Veckan har hittills varit så bra men den här torsdagen kommer att sätta krokben för mig, känner jag. Vet inte om det är pms (pga skall ha mens nästa vecka) eller om det bara är en kombination av dålig timing för saker och att jag är i obalans. Jag hoppas att dagen blir bättre. Det blir den säkert. Vi får se.

Det är ännu oklart huruvida Martin kommer i helgen eller inte. Jag vet inte riktigt vad jag hittar på ifall han inte kommer. Promenader och Netflix, antar jag? Försöka rensa ur lite hemma. Kanske dra ner ett par lådor från vinden och städa ur saker? Gå igenom garderoben/rna och slänga alla kläder jag aldrig använder? Något skall jag väl komma på, i alla fall. Har jag ork kan jag cykla ut till Torup och ta en promenad. Det är dock 50 minuter dit på cykel och det är djävligt tungt, haha. Hittills när jag cyklat har jag cyklat till kontoret; det tar 10 minuter och är ganska tungt det också ;) Att cykla fem gånger den sträckan och sedan gå en mil och cykla hela vägen hem igen? Jag vetefan alltså :D Vi får se. Jag hoppas ju dock att Martin kommer, såklart.

Jag behöver färga håret också… Har ingen henna hemma dock, men det är ju inte så svårt att plocka på vägen hem/ta en promenad för att köpa. Så fort jag har fixat håret och ser mänsklig ut igen tänkte jag ta ett par nya bilder som skulle kunna fungera för CV och LinkedIn. Liksom… bilder där jag ser ut som jag fast lite bättre? Som någon man vill anställa liksom?

VI FÅR SE.

Jag är enormt skeptisk mot denna dag överlag. Jag hoppas att allt tar en plötslig vändning och att dagen börjar kännas lika bra som onsdagen och tisdagen och måndagen. Det löser sig. Man får lov att ha en dålig dag every in between. Jag vill bara inte ha en trend i dåliga dagar, liksom.

Feh.

OKEJ Ha en bra dag iaf! Kan inte jag så kan i alla fall ni! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: