T-86 and counting!

DSC_0379

Men nämnde jag att jag köpte årets första julklapp häromdagen? :D Första julklappen är till …min brorson Bobby! Jag hittade världens gulligaste dinosauriedräkt som jag hoppas att han skall gilla :D Nu skall jag bara komma på vad jag skall ge cirka ALLA ANDRA också. Fast jag har redan en hel del idéer så det här skall nog kunna bli bra. OCH jag har gjort en önskelista för mig själv också! Folk frågar ju ibland efter sådant och istället för att bara svara ”presentkort på Sephora” så har jag även listat upp lite mer specifika saker jag vill ha. …varav det mesta är från Sephora, men ändå. Det kan ju vara roligare för folk att gå in och köpa ett specifikt läppstift istället för ett presentkort bara, tänker jag? :)

Till Martin har jag hittills inte kommit på något som INTE kostar minst femtusen. Jag vetefannnnnn. Jag vill ju ge så himla bra saker alltid? Jag vill alltid överträffa tidigare år. Eller ja, julklapparna han fick förra året var nog inte så bra, så det borde ju vara enkelt att överträffa, men ändå.

Det är 86 dagar till julafton och jag tänker tjata om det precis hur mycket jag vill! :D Favorithögtiden på g woooo!

Å andra sidan förväntar jag mig en hel del drama kring jul i år. Det är tröttsamt. Jag vill bara att alla skall vara glada och trivas och må bra och bli glada för sina julklappar, men på grund av omständigheter så kommer åtminstone en person att vara onöjd. Och på något sätt är det plötsligt mitt ansvar. Suck. VI FÅR SE vad som händer med allt. Orka ta ut detta redan nu? :) Det kanske löser sig, vem vet!

Ha en bra dag! :) <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: