NU!

liten svamp

Morgnarna blir kallare och kallare! Idag är det bara 13º, en viss skillnad från de 19º samma tid häromdagen. Vi verkar äntligen ha gått in i hösten nu! Det är grått och regnigt och blåsigt (säger jag samtidigt som solen skiner rakt in i datorskärmen och värmer min rygg, men det regnade faktiskt igår!)

Veckan har varit bra. Åsa hämtade min gamla soffa igår så nu är det väldigt tomt i vardagsrummet. Efter att soffan var borta dammsög jag vardagsrummet, men det är så mycket damm som varit samlat därunder att jag spenderade återstoden av gårdagskvällen + denna morgon åt att nysa och snörvla. Nu är jag borta fram tills söndag kväll och då hämtar jag och Toro min nya soffa, vilket jag ser fram emot rent barnsligt mycket! Det kommer att bli så himla bra detta! :D Så måndag är vikt för att städa och fixa i vardagsrummet. woo :D

Så ja. Möbelpepp! Och så solsken på det. Och så pappa som så väldigt godhjärtat och givmilt delade med sig av farmors arv med oss barn, så plötsligt har jag inte längre ekonomisk panik utan kom plötsligt på plus? Wow. Jag kommer att fortsätta leva efter min budget, i synnerhet med tanke på att den fortfarande ser sjukt positiv ut för oktober, men det känns så oerhört bra att inte längre behöva få ångeststick i hjärtat varje gång jag tittar på mitt bankkonto. Jag skall nu så fort jag kan betala av resten av min kreditskuld + betala tillbaka pengarna jag lånade av mamma för ett år sedan, och resten av pengarna har redan förts in på mitt stora sparkonto + julklappsbudget. Nu kan jag andas ut, lite. Tack ♥

Fredag! Allt är ändå ganska bra. Saker i bakgrunden är fortfarande skit, men jag har inte behövt fokusera på det den här veckan. Jag har fått lite andrum.

På söndag fikar jag och Martin med Fredrik och Frida & familj. Det ser jag fram emot just nu! Och att få träffa Martin ikväll, såklart. Finaste Knips.

Ha en bra helg, hörni <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: