Nattdjävel

DSC_0293

Får jag inleda denna fredag med att klaga? Får jag det? KLART JAG FÅR! Det är min blogg ju!

Alltså. ALLTSÅ! Jag lade mig ju i god tid igår kväll, för att kunna gå upp tidigt idag och springa. Och så vaknar jag, mitt i natten. TRE TIMMAR innan klockan skall ringa? Jag menar, en halvtimme innan är ju okej. Tre timmar innan och med skitsvårt att somna om? Nätack. Vände och vred mig, och hur jag är låg så gjorde min rygg ont? Vafan. VAFAN. Och som jag låg där och plågades av vakenheten så började jag stressa över alla grejer jag skulle göra nu på morgonen. Träna, duscha, packa färdigt, inte glömma lunchen, inte glömma isklamp, inte glömma nagellack. ARGH och vad skall jag ha på mig imorgon? Djävla hjärna. Jag satte på Loreena-listan och somnade väl till slut om. Vet inte hur länge jag ens låg vaken. 30 minuter? En timme? Jag ställde om klockan, en halvtimme framåt. Tid nog för att packa och fixa allt sådant, ingen tid för att träna. Kan inte träna om jag inte har fått sova.

Surar över att jag inte har tränat idag. Får se till att det blir åtminstone 3 pass nästa vecka. Det var ju den här veckan som var kritisk juuuu. Argh! Aja. Det löser sig! Jag får bara vara mer uppmärksam nästa vecka på att allt blir gjort.

SUCK.

Idag åker jag till Göteborg efter jobb! Det vet ni ju redan. Jag har tjatat om det typ hela veckan iirc :P Kameran åker med, så vi skall se ifall jag kan fotodokumentera lite. Jag lovar inget! Eller jag kan lova att försöka, det är en start :)

Jag hoppas att ni får en trevlig fredag! Jag skall köpa ost på lunchen, det är därför jag har en isklamp med. Ostångesten höll mig extra vaken där under min onda timme i nättras – ”kan en ost hålla sig i typ tre timmar utan kyl?!” (det borde den kunna dock?) ”BÄST JAG TAR EN EN ISKLAMP” vetefan ifall det är skadligt för osten dock. Den kanske hellre har det lite varmt än för kallt? Har ni koll på ost? Ge mig lite input här! Osten kommer att befinna sig i min väska och på resande fot mellan 15:00 och nästan 19:00 innan den kommer i en kyl. Det är en cheddar. Den kommer antingen att vara invaxad eller köpt i bit och därmed inplastad. Kylklamp eller inte?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: