Grattis, älskade du

p1080204

Vi firade Yvonnes födelsedag i lördags. Idag är det en annan födelsedag, nämligen Annas. Det är hittills en grå och kylig dag, och jag lyssnar på Queen och försöker mest sortera mina känslor för tillfället. Anna hade blivit 37 år gammal idag. Med hennes dödsdag bara två månader före hennes födelsedag blir det lätt att man spenderar hela kvartalet åt att reflektera över henne, men ni får faktiskt stå ut med det. Min blogg, osv.

Det är inte bara Annas födelsedag, det är även Talk Like a Pirate Day. Jag glömmer bort det hela tiden. Det var av intresse en gång i tiden, men numera så har jag varken ork eller sug att göra någon form av pirataktivitet den här dagen. Jag brukade klä upp mig lite subtilt och dra till med ett par Arrrr eller me hearties, men äh. Jag vet inte. Jag växte väl upp till slut?

Helgen har varit bra. Vi var ute både i fredags och i lördags eftersom Martin gärna ville ner på Köpmans och jag hänger ju såklart på. Annars har vi utöver Yvonnes födelsedagsfirande bara tagit det lugnt hemma. Får se vad som händer kommande helg; Martin ville att vi skulle se när vår gemensamma bekanta spelar gitarr på lördag i Surte, men jag har inte riktigt råd eller ork att spendera tre helger i rad i Göteborg eftersom jag skall dit helgen efter OCKSÅ iochmed mammas födelsedagsfirande.

Jag har mensvärk. Den är relativt lugn just nu men det föreligger ett övervägande hot att det kommer att blomma ut i något rent helvetiskt innan dagen är slut.

Så ja. Dagen i kort är en förlorad födelsedag, en ointressant piratdag och ett stort djävla aj. Woop. Måndag!

:P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: