Fullständigt ologiskt?!

p1080206

Dessa fem hjältar hämtade jag ut på Systembolaget igår eftermiddag! Fem riktigt sura djävlar = the best :D Jag var även cirka dagens bästa kund när jag bytte plats på den fulla korgvagnen (vid kassan) och en tom korgvagn (vid entrén) så att kunderna som kom in kunde få korgar. Kassörskan förklarade att de hade sjukfrånvaro, och så är det ju lönefredag. Sedan tackade hon mig fem gånger och var märkbart lättad över att hon kunde få slappna av från korgpaniken en stund. Det kändes bra att kunna hjälpa till och att något så litet gjorde så stor skillnad för henne :)

p1080220 p1080222

Sedan tog jag ett bad och drack en av mina sura. Det förvånar mig  väldigt mycket att jag får helt olika bildkvalitet beroende på ifall jag har ljudet påslaget på kameran eller ej? Dessa ovan är tagna med ljudet på. Här har ni ett exempel på en bild med ljudet av (i skumrask, bör tilläggas. i bra ljus är det ingen skillnad):

p1080213

VARFÖR BLIR DET RANDIGT!? Det har blivit så hela tiden, ända sedan jag först upptäckte att man kunde stänga av ljudet. Jag menar, det har ju verkligen inget alls med ljudfunktionen att göra, men så fort jag tar bilder i sämre ljus och har ljudet av så blir det randigt. HUR I HELSIKE? o_O

Idag gick jag upp klockan åtta, och jag skall strax ta en promenad till Caroli för att köpa henna, gå på Apoteket och svänga inom Kicks. Kanske tar en titt på H&M också, för att se ifall de har något kul i lager för tillfället :) Sedan skall jag städa lite, tänkte jag. Det är en ”ta hand om sig själv och hemmet”-helg detta. Det är bra grejer.

Ni får ha en bra dag hörni! Kram :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: