En söndag :)

p1080265

Jag vaknade 08:40 idag, 20 minuter innan utsatt larm. Försökte somna om, men efter att jag vridit och vänt mig ett par gånger så blev det att jag pillade på telefonen istället. Det fungerar det med!

Gick upp, åt frukost och funderade på vad jag vill ha ut av dagen. Jag har ju flera gånger funderat på att cykla ut till Torup, ta en promenad och cykla hem igen. Det är alltså tre mil på cykel och en mil på fot..? Ja, varför inte? Det är skitfint väder idag!

Steg ett var att bestämma sig för ifall jag skulle äta lunch först, eller om jag skulle göra lunchlåda och ta med. …gör lunchlåda och ta med! Woop! Så ja. Jag spenderade en timme åt att förbereda mat, få på mig kläder, pilla på datorn, kyla vattenflaska osv. Sedan när allt var klart gick jag ner i källaren och hämtade min cykel och insåg att det var dåligt med luft i däcken. Stannade till vid cykelstället på hörnet av torget och fyllde på både fram- och bakdäcket, och sedan cyklade jag iväg. När jag i stort sett var där man svänger av när man cyklar till Bulltofta hade redan all luft gått ur bakdäcket igen. Jag kan fan inte cykla 3 mil utan luft i däcket? Dels pga JÄTTEJOBBIGT och dels pga det förstör hjulet. Ugh. Okej… Snabb revidering av planerna, in på Bulltofta! Dvs gick med cykeln från och med här.

p1080284

Gick femkilometersslingan efter att jag parkerat cykeln, och lyssnade igenom S1E01 av Zombies, Run! Skall köra en ZR!-utmaning nu i oktober så detta var ett lagom intro tillbaka in i spelet.

p1080287

Efter att jag gått mitt varv stängde jag av spelet och tog fram kameran, och började ta kort på allt möjligt omkring mig. Resultatet ser ni ju här i inlägget, så finns nog inte så mycket att säga om det :D

p1080290

Sedan satte jag mig på en bänk i skuggan med helt otrolig utsikt och åt min pastasallad och myste. ALLT ÄR BRA KOMPIS! Jag var himla nöjd, faktiskt. Det är jag fortfarande, såklart :D Nu skall jag duscha och sedan blir det lite GW2 tänkte jag nog.

p1080297

*derp face* Hej!

p1080312

Denna sensommar alltså? Det är så varmt ute! Fördelen är att det är himla mörkt på kvällarna, så man kan vara ute och njuta av sol och varmt på dagen och sedan mysa hemma med tända ljus och en kopp te på kvällarna ändå :))

p1080314

Motljusfoto woooo

p1080316

Det var allt. Hej svej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: