Tisdag-schmisdag

Snapchat-2507821417494952943

Ändå lite kränkt över att jag på mitt preliminära skattebesked informerades att jag skulle få pengar tillbaka, och igår fick ett inbetalningskort pga nu vill skatteverket ha fyratusen av mig??? Hepp. Tack. Schyrre. De hade ju i alla fall vänligheten att ge mig ett par månader på mig att betala, men ja. Det skall betalas innan jul, så… hejdå roliga julklappar till folk jag älskar, typ. -_-’

Annars då? Sov gott, drömde konstigt, regnade på mig på väg till jobbet och nu smyger solen bakom ryggen på mig. På grund av lösenord jag inte minns pga använder dem aldrig så har saker resettats på jobbet och nu kommer jag inte åt allt jag behöver komma åt och det känns ju skitkul. …det är med andra ord en ganska gnällig tisdag på gång, men men.

Tvättade igår, bokade ny tid nästa tisdag. Sedan min senaste tvättid har de målat om  väggar och golv i källaren och plötsligt var det ljust och ganska trevligt därnere? Tidigare var golvet grågrönt och väggarna spygröna; nu är golvet en behaglig ton av grå och väggarna vita. Helt okej, faktiskt.

Idag tänkte jag städa hall och badrum. Hela lägenheten behöver städas och jag vill detaljstäda och plocka undan och kasta saker, men jag tänker börja med två enkla rum så kan jag ta kök+sovrum+vardagsrum resten av veckan. På fredag kväll kommer Zzucken och vi får se ifall Martin dyker upp också eller ifall han stannar hemma i helgen. På torsdag efter jobb funderade jag på att gå utom IKEA en sväng; Vi köpte nya kuddar hos Martin i helgen och jag vill nu ha samma kuddar i min egen säng pga dödsbekväma. Behöver även en ny badrumsmatta så eftersom lönen ändå kommer på torsdag kan det ju vara värt. Det får dock lite granna bero på hur det ser ut hemmavid; Kommer bara Zzuck i helgen så är han inte hos mig förrän vid nio på fredagkväll och då har jag hela fredagskvällen på mig att städa det sista – kommer Martin så är han hos mig redan när jag kommer från jobb och då vill jag inte ha det stökigt än.

Så ja… Det är så landet ligger just nu. Eventuellt blir det julmusik på hög volym när jag städar ikväll, ifall jag inte lyckas knåpa ihop en ny städplaylist innan dess. Jag har en städplaylist sedan tidigare, men det är ett par år gammal och börjar kännas tjatig. Julmusik fungerar ju alltid :3

Det var väl allt jag hade att komma med idag. Ni får hålla tummarna att saker och ting lossnar för mig på jobb så att jag kan få jobba obehindrat. Jag får väl skriva ner lösenord på en lapp att ha i min låda här sedan. Det är inte det mest safe, men då tar vi ju i alla fall bort faktorn att jag kommer att glömma lösenord igen. Jag har såklart testat med de här tre lösenorden jag använder till cirka ALLT, men det verkar inte som att något av dem är rätt. Suck.

Ha det!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: