Söta Zåmbi

tumblr_ocgg9dcxEv1swv52fo1_1280

Jag gillar ju faktiskt det här filtret. Det har ni säkert förstått nu, efter typ tre selfies med fjärilsfiltret på kort tid nu det senaste ;) Bilden är från igår. Idag är jag klädd i svart.

Det är fredag! TGIF! Jag skall jobba fram till tre (eftersom jag började en timme tidigare igår) och sedan skall jag hem och städa färdigt. Igår var jag inte allt för aktiv på städfronten, men jag har fått bort diskberget och jag har plockat undan lite i hallen. Idag, med en timme extra till hands, så tänker jag få färdigt allt. Skall få upp lajvsaker på vinden + ta ner täcke och kudde till min bror när jag ändå är däruppe. Woop!

Jag funderade på att göra ett inlägg om smink. Jag fick hem ett par nya färger från My Pretty Zombie (FAVORITMÄRKE!) igår och blev sugen på att dela med mig lite av hur fruktansvärt djäkla snygga de här färgerna är, och få fler att beställa från MPZ för det är liksom billigt OCH bra OCH snyggt OCH indie och hur kan man inte vilja stödja det? Så… eh… Det kanske kommer? Gillar ni smink blir ni kanske taggade, gillar ni inte smink får ni väl låta bli att läsa ifall jag postar något med titeln SMINK liksom. Easy as pie, eh?

Idag blir det lunch med kollegor, för en gångs skull. Jag har den senaste tiden (*host* åren) ätit ensam vid min dator, för att i lugn och ro läsa forum och se på Youtube medan jag käkar, men idag blir det banne mig lunch med sällskap. Thaikäk följt av ett Systembolagetbesök. Jag skulle ju egentligen kunna gå på Systemet hemma, men jag tänker att om jag går hem och dumpar min väska efter jobb så har jag kanske fått avi på min höstjacka så att jag kan hämta den, och så slipper jag bära en vinflaska när jag skall helghandla mat. Jag och Ricard skall ta något glas vin ikväll; inte för mycket dock, jag skall ju lyckas springa en mil imorgon kväll och då vill jag inte vara det minsta baktung. Vi funderade på att gå ut efter att jag har sprungit så jag får väl dricka då, i så fall :) Planen var karaoke på Deep, men jag vet inte vad de kör för klubb på Deep imorgon? VI FÅR SE. Jag sade till Zzuck att det inte är säkert att jag alls är pepp på att gå ut, men karaoke lockar ju cirka alltid så ja. Det blir nog utgång, endå :))

Så… Ja. Jag tror att jag postar något här på söndag efter att Ricard har åkt. Planen för efter att Ricard har åkt är att se på Supernatural och soffhänga hela dagen. Jag kommer ju att vara trött i kroppen efter att ha sprungit en mil under lördagen, och så detta följt av en eventuell och ovan nämnd utgång. Söndagen är med andra ord en riktig slappardag, så det borde ju finnas utrymme för lite bloggande då. Utöver det så önskar jag er en trevlig helg, och hoppas att ni har något kul på gång! :)

Tjipp och wog!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: