120:- jag hade kunnat spara

P1080127

I fredags kväll strax efter nio mötte jag upp med Ricard som kom med tåget, och efter att vi handlat lite dipp så gick vi hem, såg på film, åt chips och snackade skit. Vi kom i säng relativt tidigt, vilket kändes helt okej.

På lördagen blev det lite sovmorgon, och sedan tog vi en vända på stan. Jag försökte hitta byxor på H&M och även fast de hade många byxor i sitt utbud så fanns inget som jag ville ha. Kollade väldigt snabbt å andra sidan, försökte att minska plågan för Zzucken som nog inte tycker att det är jättespännande att kolla på kläder :P Sedan åt vi lunch på TGIF, haha :D Innan de tog beställningen för vår mat så ville de veta vad vi ville ha att dricka. Jag bad om en Cola Zero, och fick ”Pepsi Max?” som svar, så jag jakade till det och bad att få den utan is. Ricard bad att få samma sak, men ville ha is i sin. Sedan kom läsken in och vi beställde mat (burgare åt mig, sallad åt Ricard) och när hon lämnat vårt bord tog Ricard en sip av sin läsk och gjorde en grimas. ”Vad är det här?!” ”Pepsi Max ju” Visade sig att Ricard inte alls ville ha Pepsi Max utan trodde att han hade beställt en Cola Zero :DDDDD Så. Det som händer är att vi vet ju att det är Ricards fel att han har fått något annat än han TRODDE att han beställde – han bad att få samma som mig utan att ha lyssnat på vad jag faktiskt beställde in att dricka, så han försöker dricka upp sin Max så fort så möjligt så att han kan ta in något han VILL ha att dricka istället. När han i stort sett tömt hela glaset så kommer en servitör in och ställer ett fullt glas – med Pepsi Max – framför honom. Vi frågar vad det gäller, och han deklarerar glatt ”Gratis påfyllning!” och erbjuder att fylla mitt glas också. Ricard tackar så mycket för läsken men ser helt förstörd ut så fort servitören gått igen – han VILLE JU INTE HA MER :D Han är dock en riktig trooper och tar ett par klunkar av det nya glaset också :)))))))) Jag är jätteroad. Ricard också, man kan ju bara garva åt hur fel det kan bli – och vi tyckte att personalen var jättesnäll som gav oss mer läsk, de kan ju inte veta hur illa Ricard tyckte om Pepsi Max :D

Vi gick hem, Ricard tittade på Netflix och jag lade mig och sov en stund pga SKITTRÖTT. På kvällen åt vi spaghetti och köttbullar och sedan mötte Ricard upp med Björn medan jag svidade om till träningskläder. Sedan sprang jag ju Midnattsloppet (som jag postade om igår) och vill bara göra en rättning re: gårdagens inlägg: 68 minuter är INTE mitt personbästa – jag sprang Midnattsloppet Malmö 2013 på 64 minuter. Oops! ÄNDÅ NÖJD! Skitsamma liksom, fortfarande bästa milen jag gjort på nästan tre år liksom :)))

Efter att jag sprungit duschade jag och bytte om medan Ricard och Björn kollade på Twitch på min xbone och sedan gick vi till Deep för att sjunga. Det var väl inte det bästa vi har gjort, faktiskt. I retrospekt hade det varit en bättre idé att behålla pengarna och stanna hemma istället. Sova lite. Karaokevärden tappade bort papper med låtönskningar, lurade mig att jag var kvar i kön medan hon istället hela tiden lät tvingade sina kompisar upp på scenen för att sjunga låtar de inte köat för. Sedan ville värden att alla skulle dansa när hon sjöng varpå en tjej började slita i min arm för att få upp mig på golvet och jag höll fast i stolen för jag VILLE INTE FÖR HELVETE och till slut slet hon ner mig på golvet så att jag slog höften. Schysst. Blev flörtad med av någon mupp i toalettkön vilket resulterade i att jag ba FUCK IT VI GÅR HEM ISTÄLLET och sedan gick vi hem pga orka stanna kvar där vi inte ens för sjunga och alla bara är idioter? Suck.

Hemma vid fyra-halv fem, sov fram till elva (bortsett från när vi väcktes klockan sex av OMFG ÅSKVÄDRET 2K) och sedan åt vi lunch på Donken innan jag lämnade Ricard vid flygbussen, gick hem och tog ett bad och läste serier. Sedan ville jag titta på Supernatural på Netflix men det hade ju såklart Netflix TAGIT BORT argh vafan. Tittade på Watchmen istället, kämpade för att hålla mig vaken och gick och lade mig och sov klockan halv nio :P Hepp! #partypeople

Men ja. Det var min helg, i alla fall :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: