Saker min hjärna vill och gör

Foto: Eva Wei

Foto: Eva Wei

Jag har städat som en gnu och nu är det relativt presentabelt hemma :D Skall se ifall jag kan fixa färdigt sovrummet när jag kommer från jobb idag, och sedan får jag se till att städa vidare när Martin har åkt hem på söndag – och sedan HÅLLA DET STÄDAT pga mår mycket bättre och kan träna/fånga pokémons/sy/se på film med sjukt gott samvete och det hade ju varit djefligt nice som man säger?

Jag har sovit gott och drömt konstigt och när klockan ringde imorse var jag väldigt förvirrad över när, var, hur, vem och varför jag var. Det redde ut sig, till sist. Jag är Carina. Eller Zåmbi. Jag är gammal och seg och rödhårig och i min lägenhet (fast nu är jag på jobb) och jag har tusen idéer jag vill utföra men kanske inte tid och ork och egentlig lust till alla? Vi får se.

Efter upptäckten av allt skitsnyggt ylle i min låda igår så har jag börjat fundera över vad och om jag skall göra något av det innan mtv. Förmodligen inte, liksom?? Jag har ju redan en massa kläder, och eftersom jag bara skall vara med under tre dagar krävs liksom inte så mycket mer än tre olika ombyten? Men jag drömmer lite, ändå. Jag har nog inte ens tid att sätta mig och sy något helt nytt tills dess, men ni vet. Hjärnan. Den gillar att skapa och drömma och bygga saker, så jag låter den.

IDAG KOMMER MARTIN. Jag tjatar, men jag är så himla glad att jag skall få krama på honom idag. Vi har inte setts sedan vi kom hem från Gotland för nästan två veckor sedan och sedan dess har farmor dött och jag gör ont på insidan och vill bara få hålla om någon eller bli omhållen en stund, ni vet. Och herre, har ni problem med att jag tjatar om Martin, hur jag mår, hur jag sover, vad jag syr, när jag tränar, vad jag drömmer osv så är ni kanske på helt fel blogg också? :P

Men ja. Martin är bra. Så himla, fantastiskt djävla bra. Vi firar snart fyra år. Vi flyttar snart ihop. Så snart vi kan! Jag menar, det är ju något vi jobbar mot. Inget som finns konkreta planer på än pga flertalet olika situationer, men jag ser mig ändå hos honom inom en relativt snar framtid. Jag vill inte vara kvar i Malmö i ett år till. Jag vill flytta ihop med honom och bygga nytt liv och gemensam framtid i Göteborg. Jag har vänner där. Familj. Hans vänner. Hans familj. Det kan bli så himla bra detta, när det väl blir av. Jag drömmer, i alla fall. Igen: Hjärnan vill, låt den.

Fredag. Så himla kort vecka, detta. Jag har lite lättare ångestkänningar men jag hoppas jag kan jaga dem på flykt under morognen. Jag har ingen lust med ångest idag. Jag vill bara spinna fjärilar och vara lycklig över han den där knipsarn som kommer att sitta på min soffa när jag kommer från jobb i eftermiddag. Älsk. Sakn.

OKEJ. Ni får ha en bra helg! Det finns väl en chans att jag eventuellt postar något här på söndag efter att han har åkt hem, men typ förmodligen inte? :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: