Om ett år spelar det ingen roll

Screen Shot 2016-07-28 at 07.35.25

Torsdag. Tiden är så himla konstig just nu. Det borde vara måndag, men ja. Superkort vecka iochmed frånvaro. Lätt ångest över att vara tillbaka – det känns som att jag har hamnat utanför, liksom. Det är inte ens någon här, det är INGEN som på något sätt har undvikit mig eller så. Jag menar mest att jag har hamnat utanför loopen efter att ha varit borta så länge.

Fredag imorgon. Då kommer Martin. Så himla behövt just nu. Mer än vanligt, liksom. Idag skall jag städa. Ser fram emot det. Ordning och reda. Lugn. Jag blir väldigt zen av när saker i ordning.

Jag vet inte vad mer jag har att säga idag. Jag har drömt konstigt och sovit ganska illa och hade velat ha tio timmar till på dagen för att hinna städa minsta lilla vrå hemma, men man kan inte få allt här i livet.

Så noterade jag att förväntad leverans för den present jag beställde till Martin för en vecka sedan är ”mellan 17-01-2017 – 16-07-2017” …är detta ett skämt? Mellan JANUARI och JULI 2017!? what? Det är om ett år! Jag skall ge bort denna present om två veckor?? Blir tokig. Nu måste jag avbeställa denna och försöka hitta den i lager hos en annan återförsäljare istället. Suck. Det fanns vissa skäl till varför jag letade rätt på den butik jag faktiskt beställde den ifrån, så nu får jag ge mig in i höstacken och hitta nästa nål antar jag :/

Annars mår jag bra. Jag är mest låg och isolerad just nu. Jag tror att en helg med Martin kommer att göra saken mycket bättre.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: