Farmor

tumblr_oak9o3HKFD1swv52fo1_1280

Min farmor gick bort igår. Hon har varit sjuk länge och den senaste tiden har hon legat inlagd på sjukhuset, på infektionsavdelningen. Pappa skickade sms att det hade blivit värre, och igår kväll ringde han och berättade att hon hade gått bort. Det känns väldigt tråkigt, men för hennes skull är det ju skönt att hon inte längre har ont.

Så, ja. Jag vet inte. Det känns lite jobbigt just nu.

Det är i alla fall varmt och soligt idag. Det skall bli 24 grader, påstås det. Jag tänker mig en promenad efter jobb, och lite OITNB medan jag tvättar. Nästan klar med S3 nu, tror att jag är på sista avsnittet? Sedan blir det S4, som Martin redan har varit på väg att råka spoila typ femtio gånger :P Snart får du prata, Martin!

Känns lite märkligt att vara tillbaka på kontoret efter två veckors ledighet, också. Vad fint det är med semester, ändå. Bara få stänga av allt och inte behöva stressa eller oroa sig över saker. Kunna sitta på en klippkant med Martin och prata framtidsdrömmar och planer och njuta av utsikten. Tråkigt att man bara har fem veckor semester, liksom. Eller ja, tydligen har ju i stort sett alla mina kollegor sex veckor? Kul grej där, ja.

Nåväl. Jag får se ifall jag postar något mer idag. Just nu känns det mest väldigt tråkigt med allting och jag är lite disträ. Får se hur arbetsdagen går.

Ni får ha en bra dag, och krama om era nära och kära, ok?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: