Bästa sortens torsdag <3

P1070501

Men hörni, spana in vilket oerhört tjusig halloumisallad Michalea bjöd på igår då? :D Så himla fin och bra kväll, faktiskt. Så himla god sallad! :D Jag som inte ens gillar varken halloumi eller avocado åt upp varenda smula, haha :D

Tre glas vin senare var det dags att snurra hemåt. Jag hade initiellt planerat att gå hem vid åtta (vilket jag också förvarnade henne för, eftersom jag var tvungen att packa stuff inför dagens göteborgsresa) men det blev ju inte riktigt så. Kvart över tio sade jag ”Nu MÅSTE jag gå” fast jag egentligen inte ville, men det var en torsdag och det är arbetsdag idag och jag behövde sova. Morgonens träningspass var redan avbokat, det var roligare att ha en kväll och snacka skit och dricka vin. Träning är nice men ibland är annat niceare. (det är ett ord nu, shutup!)

Malmö regnar, Göteborg regnar, och Martin var sjuk i nättras :( Jag skall ringa honom om en stund (INNAN mitt tåg går) och kolla ifall han orkar gå på festen ikväll eller inte. För mig är det helt okej ifall vi sitter hemma och myser och tittar på film istället. Det skall regna hela kvällen enligt mamma, så vetefan om det är det bästa att gå ut och röja i liksom.

Men ja. Idag skall jag komma ihåg att ringa mommo och gratta henne på 84-årsdagen! Finaste, älskade kaostanten ♥ Skickade både blomma och kort som bör vara framme idag, och sedan får jag ge henne en riktig present när vi kommer dit och hälsar på :) Jag skall dra krabban i benet så att vi bokar vår gotlandsresa typ NU för båtplatserna försvinner ju ganska snabbt liksom.

ALLT ÄR ÄNDÅ BRA
(fast jag är lite bakis, menehhh)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: