Saker som strular: guide, batteri, rygg

solskugga

TGIF! Det tänker jag varje fredag. Jag tycker om mina vardagar, men jag lever för mina helger :)

Jag började dagen med C25k W5R1 och det gick bra, trots att jag inte hade något ljud för instruktionerna. Ni minns att jag fasade inför 8min + 5min + 8min, yes? Det var ju inte riktigt så det var… Den här veckan (W5) har tre HELT olika pass :D Dagens pass var 5 minuter löp + 3 minuter gå x3, så tji fick jag som tänkte springa 8 minuter! Jag HADE klarat 8 minuter, men det känns ändå vettigt att faktiskt följa passen så som de är designade. På måndag kommer jag att få springa mina 8 + 8 minuter, no worries! …däremot worries inför passet jag kommer att springa på onsdag; ”run 20 minutes no walking” – eek! OM jag klarar det utan att behöva stanna… så är jag KUNG! KUNG I TELL YOU!

Men ja. För måndagens pass vore ju verbal input en bra grej, så jag skall se ifall det fungerar bättre ifall jag startar löpappen innan jag drar igång Spotify. Jag hade inget ljud från Nike+ heller, så någonstans är ju saker crap. Telefonen överlag har varit crap denna vecka??? Sedan i tisdags går den knappt att ladda. Jag satte kabeln i den igår kväll och då var den på ~50% och när jag vaknar nästan 8 timmar senare är den på nääääästan 70%. Jag kan fatta att den kassa laddaren jag har på jobb kan göra att det tar lite längre tid när jag laddar (den borde dock fortfarande ladda min telefon fullt under EN HEL ARBETSDAG, men icke. Har jag tur får jag 15-25% under dagen, om jag har TUR) (liksom va????) men den laddaren jag har hemma är skitbra och det har förut bara tagit någon timme att ladda den full från typ noll. Jag har beställt ett nytt batteri till min telefon som jag hoppas dyker upp idag så att Martin kan hjälpa mig att byta nu i helgen, annars får jag själv försöka fixa det i nästa vecka. Men ugh. SLUTA ÄTA UPP ALLT BATTERI?? Jag har iaf köpt en powerbank som jag skall ha med t.ex. nu när jag skall ut i skogen i i nästan en veckas tid, men det krävs liksom att det finns ett batteri som går att ladda då… Suck.

OKEJ I ALLA FALL. Igår tvättade jag och städade hemma. Kastade fyra kassar med kasserade kläder jag ryckt ur garderoben, bland annat. Plötsligt så mycket mer plats för RESTEN av mina kläder i garderoben? Vem hade kunnat gissa det? :P

Planen idag är att Martin skall komma, men han pajade ryggen igår så just nu är det väl lite 50/50 ifall han kommer eller inte. Jag HOPPAS att han kommer för jag saknar honom. Skulle han inte komma får jag ägna helgen åt att sy och försöka bli klar med allt sådant, antar jag. Annars syr jag på söndag efter att han åkt hem. Jag hoppas i alla fall att jag får krama på honom nu i helgen – det är till och med såpass svalt (och mulet!) här i Malmö att vi inte ens behöver dö om vi rör vid varandra – som förra helgen i den värmebölja som drabbade Göteborg.

Nåväl. Ni får ha en bra helg! Kram på er :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: