På gång

20160629071310

Det börjar bli action på balkongen! :D Jag hoppas att det snart börjar knoppa lite blommor också, så att man kan få se vad det faktiskt blir av det. Men yay, grönt i alla fall!

Tog långpromenad till jobbet idag också. Hade kameran med mig, så får se vad som hamnar på Instagram under dagen :) En grå morgon, men med en bra podcast i öronen och stuns i benen har man det ändå ganska bra faktiskt ;) 10k steg på Fitbiten när jag kom till kontoret, och jag skall till Mobilia på lunchen och jag skall springa efter jobb och jag skall lämna grejs hos Frans ikväll och det blir nog åtminstone 20k steg innan den här dagen är över också :) Den här veckan siktar jag på att röra mig mer än jag brukar och att äta lagom. Hittills har det resulterat i en relativt bra skillnad på vågen sedan i måndags, så jag klagar inte. Jag fortsätter som jag gör, det verkar ju vara ett vinnande koncept! :)

Onsdag. Tvättid ikväll men jag har nog knappt ens en maskin som skall köras, så det är mest maintenance. Saker som behöver tvättas innan helgen, typ. Så försöker jag fixa en morgontid på typ måndag eller tisdag så att jag kan tvätta det som tvättas bör innan lajvet (vi åker på onsdag morgon) så är allt som det skall :)

Just nu känns det som att jag har bra koll på läget. Jag har mina listor, jag har i stort sett allt jag behöver ha. Listor är bra för min kaotiska hjärna och mitt kontrollbehov; de får mötas på mitten och båda sidor håller sig lugna när det är Ordnung och avbockade punkter. Vi borde alla göra mer listor! Det är fan en underskattad metod för zen, känner jag.

Men ja. Göteborg i helgen! Sedan får det banne mig vara lite paus på Göteborgandet faktiskt, det här blir typ fjärde helgen i rad jag åker dit och det börjar svida på bankkontot, som man säger. Värt det, ändå. Vi har ju varit i Göteborg för att vi har haft trevliga planer där, liksom. På fredag skall vi på Martins företags sommarfest, men det börjar 17:30 och jag kan ju inte lämna mitt jobb hur tidigt som helst så får se vad det innebär re: tider och att göra sig i ordning. Sminka sig på tåget, kanske?

Men ja. Ha en bra onsdag, hörni! :) Ha en bra VECKA, för den delen. HA ETT BRA LIV! Okej hejdå! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: