Fuck you, Spotify

tumblr_o93selPaTI1swv52fo1_1280

Morgongym woo!

Men hörni. Alltså. Varför har jag bara gymmat en dag i veckan den senaste tiden?? Det är ju fruktansvärt! Jag gick från fem dagar på gymmet varje vecka till …en?! Visserligen springer jag tre dagar också, men ugh. Måste få detta att fungera igen. TVÅ dagar på gymmet måste ju gå, liksom. Det är en bra start. Nu störs mitt schema lite av att det är en massa röda dagar hit och dit och annan randomledighet, men jag får försöka arbeta runt det. Just nu tänker jag att jag kanske får låta bli att springa tre dagar den här veckan, eftersom jag åker till Martin på torsdag och helst inte vill springa i Surte. Eller så tar jag med mig kläder och springer i helgen ÄNDÅ. Inte helt klar på den biten, än. Skall dock springa imorgon bitti, och så blir det väl gym på torsdag då :)

NU SKALL JAG KLAGA PÅ EN GREJ
För alltså. Hörni. Liksom. Spotify har helt plötsligt ätit upp mina offline-playlistor??? Det gör mig så djävla arg, faktiskt. Jag ville lyssna på Sorkar & Strängar igår när jag var helt uppstressad och hade huvudvärk efter 45 minuters övertid, men NEJ. Inga Sorkar & Strängar i min mobil. Okej..? Lyssnade på den playlisten för mindre än en vecka sedan?? Loreena då..? Whaaaat! LOREENA SAKNAS OCKSÅ!? Mängden besviken/arg där alltså. För helvete. FÖR HELVETE SPOTIFY. Ät inte upp mina playlists!! Jag har inte de här låtarna kvar i min dator. Jag kan alltså inte göra NYA offlineplaylistor (om det ens är värt det…………) så nu är de låtarna bara borta. Om jag inte laddar hem skivorna på nytt, men lycka till med att hitta någon som torrentar två skivor av Sorkar & Strängar, ett band de flesta inte ens känner till???
JAG VILL BARA GRÅTA ÖVER DETTA. Jag vill ha min musik. Jag är så djävla NOT COOL med detta faktiskt.

Får se ifall det går att hitta något av detta via typ Soundcloud. Just nu känns Soundcloud som en bättre tjänst – om inte annat så för att det är den tjänsten som till skillnad till Spotify faktiskt fungerar ihop med mina löparappar. Kanske har Spotify spelat ut sin roll..? Kanske skulle jag vara gladare med en annan musiktjänst? Jag betalar liksom 1200:- om året för Spotify. Jag är en betalande kund och jag är så djävla missnöjd med vad jag får i gengäld för detta, faktiskt. I synnerhet med tanke på att de FORTFARANDE plockar bort skivor/låtar och i vissa fall till och med ersätter låtar de tar bort med ANDRA låtar eller andra versioner av samma låt. Jag har fått en skitkonstig version av Magic Dance av David Bowie, till exempel. Vad fan pågår???

INTE NÖJD ALLS. HELVETE. H E L V E T E.

Ute pågår ett milt sommarregn vilket väcker alla möjliga blomdofter till liv och det är fint. Jag har gått och andats och nosat hela vägen till jobbet, vilket såklart resulterade i att jag blev snuvig. VÄRT DET :D

Dagen i övrigt verkar bra. Skall handla mat efter jobb + måste komma på någon snajdig lunch, men jag har inga särskilda planer utan skall nog mest sy och kolla på film när jag kommer hem i eftermiddag. Gött! :) (…eller bygga playlists i Soundcloud..?)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: