Kategorier
Gnäll Looks Meta

Fortsättning följer…

katvond_monarchpalette001

OKEJ men den uppmärksamme (och kanske lite creepy stalkiga?) kommer kanske ihåg att jag köpte den där Kat von D-paletten jag ville ha från eBay förra månaden..? Den dök upp för typ två veckor sedan, det har bara inte blivit av att jag skrivit om den än. Grejen är den att paletten jag fick var – som lite väntat, i ärlighetens namn – fejk. Very much so. Lådan och förpackningen såg helt rätt ut, men där tog det slut. Färgerna var inte alls i närheten av vad de borde, och de flesta pans var bara halvfulla, vilket inte alls är en trend om man ser på Kats andra paletter. Efter att jag surat en stund över detta så tog jag kontakt med säljaren via eBays system för att öppna en dispyt pga fejkprodukt, på vilket jag ändå fick ett ganska snabbt svar (dagen efter, har jag för mig? kan ha varit samma kväll också) där säljaren direkt sade ”Du får pengarna tillbaka, du behöver inte skicka tillbaka produkten!” vilket i mina öron låter som ”OJ FÖRLÅT DET VAR INTE MENINGEN ATT DU SKULLE MÄRKA ATT DET VAR FEJK MEN PLS ANMÄL MIG INTE” -_-

Efter detta var jag ju sjukt besviken över hela grejen. Vill fortfarande ha paletten, men den kostar runt en tusing ifall jag köper den via Amazon. Så var det, i alla fall. Idag hittade jag den för femhundra inklusive frakt. Den skall vara hos mig nästa vecka, enligt alla beräkningar. Jag hoppas banne mig att denna är äkta, men säljaren hade 100% positive reviews på Amazon och jag inbillar mig någonstans att Amazon har bättre koll på sina säljare än vad eBay har..?

Så ja. Vi ger det en vecka eller två, sedan får vi se ifall det är RÄTT produkt som anländer. Ni kan ju hålla tummarna? :)

Nu funderar jag på ifall jag skall ta av mig mina sandaler eller inte eftersom det gör ont i min fot där de trycker på fotryggen. Det där med att gå in nya skor, alltså. Satte skavsårsplåster på hälarna imorse och det är väl enda anledningen till varför mina fötter INTE blöder just nu, men det skaver och är besvärligt ändå. Fötter alltså. Vilket tramspåhitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *