First World Problems

tumblr_o95p1pzFc31swv52fo1_1280

Inledde dagen med en springtur, i vanlig ordning :) C25k W7R1, woo! Fast först vaknade jag, och innan dess drömde jag om någon konstig plats där både mamma och pappa var med (men de turades om med att närvara?) och plötsligt var där en massa barn som tydligen hade AIDS och därför sattes i karantän och jag försökte hitta en toalett men alla ställen hade stängt och jag vet inte ens vad som pågick om jag skall vara ärlig. När klockan ringde var jag trött och hade ont i halsen – igen. Jag hade även ont i halsen igår. Hepp. Lyckades ändå springa och sprang bra – 25 minuter den här gången också (samma i måndags) och jag lyckades hålla 10 sek snabbare per kilometer. Det är inte mycket, men det är ändå NÅGOT. Och med tanke på att jag inte verkar helt kry så är det verkligen något jag är nöjd med, om jag skall vara ärlig :)

Hade planer med Michaela efter jobb men eftersom jag inte vet om jag smittar och hon och jolt skall på Copenhell i dagarna så bestämde vi oss för att ställa in och skjuta på det tills efter helgen istället, så riskerar vi inte att hon blir smittad i onödan. Dumt att chansa, liksom. Imorgon bitti har jag ett gympass planerat med Joel men vi får se hur det blir med det – är jag inte piggare ikväll så kommer jag att ställa in det också. Just nu känner jag mig nästan febertrött i hjärnan, men jag är inte varm eller febrig och har inga feberkänningar för den delen, så jag vet inte. Jag hoppas att det bara är någon form av trötthet blandat med att det har dragit på mig när jag sovit (vilket skulle kunna resultera i halsont, m.a.o) och så får vi se vad det blir av det. Ingen jättelust att sitta sjuk på Midsommar, liksom.

Onsdag-som-är-fredag. Sista arbetsdagen denna veckan, och nu när jag har haft lunch är det bara en halv arbetsdag kvar. Imorgon får vi lön och då skall jag skicka en blomma till mommo för Midsommar, och så åker jag ju till Göteborg som redan nämnt. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och krya lite. Kanske ta ett bad. Kanske se en film. Kanske sy lite. Får se vad jag hittar på, helt enkelt. Funderar på att ifall jag orkar gå via Triangeln hem, och ta en snabb titt i affärerna. Är på jakt efter något till Midsommar… Jag provade en klänning hemma igår, men den är lite tight och fick mig att känna mig enorm, så det var inte så peppigt kanske. Man kan ju faktiskt råka hitta något fint och somrigt och billigt på H&M, t.ex, så känns ändå värt att ta en titt. Så vill jag ha blommor till håret och någon somrig färg till naglarna och så vidare.

Men ja. Lunchen är över och jag skall flytta in till labbet och testa dåliga spel för pcaps. Dagens i-landsproblem att ens klaga över att man får spela datorspel på arbetstid, men ja. Det finns ju bra spel och det finns dåliga spel, och jag vet inte hur ni fungerar men dåligt designade spel med ful grafik och icke-intuitiv spelmotorik är inte riktigt min kopp té, faktiskt.

Nåväl. Jag skall försöka att skriva något imorgon innan jag sticker hemifrån, och gör jag inte det så säger jag Glad Midsommar redan nu – och jag hoppas ni alla mår bra och inte har förkylningskänningar som vissa andra. Krama om varandra, ha kul, använd skydd, drick inte mer än ni klarar av och skyll er själva på midsommardagen ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: