En helg, en sommar

Screen Shot 2016-06-27 at 07.50.44

Godmorgon! Sista måndagen i Juni och sedan är det Juli och sedan Augusti och sedan blir det jul. Typ. Imorgon fyller min äldsta lillebror 30, och efter den här veckan har jag semester för lajv + Gotlandsresa med Martin och det känns ju ändå väldigt fint, faktiskt.

Midsommarhelgen kom och gick, och det var en bra helg. Jag åkte upp till Martin efter en stressig och varm dag i torsdags, och väl där så tog jag det mest lugnt på soffan medan Martin spelade. Jag lyssnade på en ny podcast Bret tipsade mig om; My Favorite Murder, och nu är jag fast :D Innan dess var vi dock och handlade, eftersom jag skulle baka en saffranspannkaka att ta med på Midsommarfirandet :) På fredagen var det en lugn dag med förberedelser och bak och allt sådant innan Ölof kom och hämtade oss och vi for iväg till festen. Jag var som sagt var nykter, vilket var HELT OKEJ i ett så trevligt sällskap. Behövdes ingen alkohol för att man skulle kunna prata med folk, så det var all good :) Jag körde oss hem någongång vid midnatt, och sedan somnade vi som stockar när vi väl kom i säng. På lördagen var allt stängt och därmed hade vi inga planer på att åka någonstans (Systembolaget) med öppettider. Istället for vi ut till kusten en sväng och åt mjukglass och tittade på solglittret i havet. Sedan handlade vi mat och åkte hem igen, och på kvällen drack vi öl och lyssnade på musik, och jag fixade färdigt mitt CSS-certifikat; nu är jag alltså certifierad i både HTML och CSS via Sololearn :) Alltid något! :)

På söndagen (igår) tog vi det baaaara lugnt. Det var TV3 Play och ”Sämsta Pojkväns-akademien” och sedan körde Martin mig till tåget där jag satt och segade och lyssnade på mord tills jag kom hem. Svepte inom Hemköp och köpte mat för veckan, och sedan tog jag mig till sängs tidigt och somnade relativt snabbt I guess? Vaknade dock till ett par gånger under natten och hade svårt för att somna om igen, men när klockan ringde vid halv fem kändes det ändå ok att gå ner på gymmet. Det var två andra inne på tjejgymmet den här morgonen, vilket var lite besvärligt. De tränade all over the place och jag fick hålla mig till ett hörn, more or less. Jag kortade ner mitt pass lite eftersom de använde bänkarna jag behöver för två av övningarna jag planerat göra (kickback + dips) så jag körde lite crosstrainer istället. När jag gick av den var jag helt snurrig i huvudet och var orolig att jag skulle svimma, men det gick bra. Vet inte varför det kändes så jobbigt – jag åt ju innan jag tränade, i vanlig ordning.

Jag har i alla fall med mig kläder och skall springa efter arbetsavslut idag. Försöker komma igång med detta ”gymma på morgonen, springa på eftermiddagen” igen. Just nu är det 18 grader ute och det får jättegärna låta bli att varmare än så, men jag misstänker att det kommer att bli en sådan där ”JAG SMÄLTER HERREDJÄVLAR” när jag skall springa i eftermiddag. Men vad har man annars vattenflaskor till..? Det löser sig! :)

2 månader till Midnattsloppet och hittills känns det bra. Jag lyckades bara springa två gånger förra veckan men tänker få mina tre pass den här veckan. Håll igång, håll igång.

Ha en bra dag, i alla fall! Måndag och så vidare :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: