Alla mjuka djuren

tumblr_o8gtv7IYhD1swv52fo1_1280

Mia kom över och hängde igår efter jobb! :D Med sig hade hon inte bara de pizzor jag beställt åt oss, utan även färsk mango och hallon, en flaska rosévin och en födelsedagspresent till mig och Martin :D Jag och Knipsis fick varsin jättesöt plushie, haha :D En krabba åt Martin och en spindel åt mig! Jag skall se ifall jag inte kan få en bra bild på dem ihop sedan och visa, för de var så fruktansvärt söta ♥ Iiih! Så ja. Väldigt bra dag igår, så himla fint att få umgåsa lite med Mia. Vi ses alldeles för sällan.

Idag har jag inte tränat! Jag skippade det, som den rebell jag är. Jag sov lite längre imorse istället, och efter jobb idag har jag tvätt + skall städa, så vi får se. Jag kommer att försöka komma upp i mina 15k steg oavsett, men inget skrotlyft idag. Imorgon blir det W5R1! Eek! Det blir säkert bra! :D

Jag har sedan mitt gympass i tisdags haft den spännande, ständigt pågående frågesporten ”mensvärk eller träningsvärk?” eftersom det KAN vara båda. Förmodligen mest träningsvärk, men vem vet. Det sitter i bröstmusklerna och kommer förmodligen från att jag ökade min bänkpress med fem kilo, men samtidigt så KÄNNS det ju precis som när jag har mensbröst! …och som jag skriver detta inser jag att jag klagade till Eva på att det var precis så det kändes när jag hade bänkpressat första gången, så det är ju väldigt väldigt stor risk att det är just TRÄNINGSvärk och inte mensvärk, men samtidigt så börjar det ju dra ihop sig till mens igen så ja. Ni fattar min kluvenhet här?

Annars skiner mest solen. Det är inte jättevarmt ute (än?) men solen gassar på och saker känns ändå bra. Jag har en del ångestdippar emellanåt, men för det mesta håller jag mig på topp. Jag läste igenom ett par inlägg från förra hösten och det är så plågsamt uppenbart hur dåligt jag mådde när jag skrev dem. Jag vet inte ens ifall de här skillnaderna i mitt språkbruk när jag mår bra vs. när jag mår dåligt är märkbara för er andra, men jag ser ju direkt hur jag har mått när jag skrivit. Känner ändå mig själv gaaaanska bra. Är ändå 32, så :P HAR HAFT TID, om man säger så.

Nu skall jag kicka igång arbetsdagen, i alla fall! :) Ni får ha en fin torsdag hörni :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: