Zombiesmuts

tumblr_o80wrcqXlZ1swv52fo2_1280

Idag har denna skelett-tant varit på gymmet och sparkat röv! Det gick i vanlig ordning bra :) Min rygg är lite stel igen, så jag måste lista ut vad det är jag gör fel när jag lyfter skivstång eftersom det är de lyften som aktiverar ryggontet varje gång. Mina armar fortsätter att se imba ut i spegeln dock, så det är ju alltid något :))

Det är en tisdag, jag har tvättid imorgon och imorgon skall jag gör en annan ball grej som jag liksom nämnt här tidigare men imorgon då DJÄVLAR är det dags att genomföra också, så jag postar så fort jag har gjort :D

Hur blev det plötsligt sommar? Imorgon börjar juni. På riktigt förstår jag inte var tiden har tagit vägen? Det går så snabbt, allting. Man blundar en sekund och plötsligt har ett halvår gått. Jag har ju åstadkommit saker sedan i julas, så det är ju inte att jag har suttit och rullat tummar och inget gjort, men ändå. Jag hade planer och drömmar på vad jag ville ha gjort innan september och nu ÄR det fan snart september så det känns ju som att mina planer går åt skogen, som man säger? HerreGUD.

Dagen började med solsken nu men mulnar det på ute. Får se vad det innebär. Det kan gärna regna och ha sig medan jag jobbar, men jag hade inte varit otacksam för torrt och fint ute när jag skall gå hem sedan. Jag har ett antal steg att ta mig upp till idag, och jag är mitt i en stegtävling där jag har minst två som seriöst utmanar mig att hålla igång så att jag stannar på topp.

Dagens ögonskugga grävdes fram ur en låda jag alldeles för sällan gräver fram ögonskugga ur. My Pretty Zombie CosmeticsDirty. SJUKT snygg mörkt brun skugga, jag skall se ifall jag kan ta någon form av bild på den under dagen men här är promotionbilden från MPZs hemsida:

Eyeshadow_Dirty_02

Den är typ ALLT man vill att en brun ögonskugga skall vara. Jag har typ åtta färger från MPZ så skall se ifall jag inte kan komma igång och använda dem lite nu, faktiskt :) Sjuuukt bra pris för övrigt? En liten burk (lös puderskugga) kostar fem dollar och räcker verkligen hur länge som helst. Är cirka galet förälskad i det här märket :3

Så, favoritmärken: Kat von D, My Pretty Zombie, theBalm, TooFaced
Smink ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: