Space Unicorn

tumblr_o7azsmyrJm1swv52fo1_1280

Uppenbart rymdtema på dagens gymoutfit! FÖR ATT JAG KAN, that’s why :D

Tvättdag, mensdag, tisdag. Jag har drömt om blod halva natten, kul att vara tjej osv. Och ikväll har jag ju alltså ÄNTLIGEN tvättid! SÅ BRA! Så nödvändigt! Så …djävla tråkigt! Men i alla fall :D Man får ta till sig av Nikes motto och liksom ”Just Do It”, så blir det bra sedan :) Skall även passa på att städa lite hemma, och se ifall jag kan fixa lite grejer jag har på kö vid datorn.

Dagens gympass var minus swings och barbell, eftersom jag fortfarande har lite ont i ryggen sedan igår. Ryggen gjorde ont hela dagen men mindre medan jag sprang/efter jag sprungit, så det hjälper ju att röra på den :) Däremot hjälper det INTE att få för sig att knäböja eller göra annat med en tung barbell just nu, så jag avvaktar idag och kanske imorgon och hoppas att ryggen skall ha kommit ur den här lilla episoden sedan. Jag hade fokus på triceps (yay!) och typ randomgrejer idag. Testade lite nya övningar, pillade på lite ny utrustning. Fick till en bra workout även utan vare sig kettlebell swings eller barbell, så! :D

Och hörni. HÖRNI. Nu tänker jag vara en riktig douche canoe här, men fattar ni hur djävla snygga mina armar/axlar/rygg börjar se ut i spegeln? :D Jag står och tränar framför spegeln och liksom slukar hela grejen som en katt. Så djävla nöjd! Det kommer fortfarande inget bra resultat när jag försöker ta kort på det, men någongång skall jag få med mig en fotograf på gymmet bara för att kunna visa hur bra det börjar se ut, haha :D Även fast det inte syns på kort så är jag så rackarns glad över all denna visuella progress. Och jag blir ju starkare! Jag har på sistone gått från 2 kilo shoulderpress till 4 kilo shoulderpress (idag!) och det känns så djävla bra. Ni förstår inte ens! :D (jo några av er gör säkert :))

Idag får vi alltså för övrigt reda på vem som vinner säsong 8 av RuPaul’s Drag Race. Jag är #teamkimchi, så jag tycker att ni får hålla tummarna för att jag blir glad när jag får resultatet ikväll/om jag lyckas spoila mig själv under dagen. Heja Kim Chi! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: