Onsdags-fredag!

tumblr_o6mwjz78Rb1swv52fo1_1280

Hur ser jag ens ut i vanliga kläder numera? INGEN VET. Finns inga bildbevis! De enda bilder som finns på mig är i träningskläder. Eller, öh, superuppklädd för konserter/shower osv. Men ja. Hej! Godmorgon! Här är dagens träningsselfie i världens cirka snyggaste byxor??? Veckans träningsprestation är 25 kilo i bänkpress (klarade knappt två reps, haha) och 25 kilo i knäböj. Also! 20 kilo i curl, med barbell. Jag är glad! Det är segt som fan, men det känns så fint när man kan lägga på lite extra vikt och man KLARAR det :D

Igår efter jobb köpte jag tre meter chiffong, vilket i sig var väldigt spännande. Jag frågade i kassan var chiffongen fanns, expediten förklarade och jag gick iväg och hämtade och kom tillbakasläpande på en rulle organza. Hepp! Hon fick visa mig var det låg på riktigt så löste det sig. Fan vet jag om tyger? Det var tunt och fladdrigt, liksom. Organza är ju dock mycket mer shiny än chiffong, så ja. Idag skall vi se ifall jag kan göra något av det här tyget, i alla fall :D Jag har en PLAN™, så nu är ju frågan ifall den håller i verkligheten också :P

Folk inbillar sig emellanåt att jag är bra på att sy, men det handlar mest om tur och att jag ibland tänker rätt. Det blir inte så snyggt, om man skulle syna sömmarna. Knektdräkten jag sydde till förra lajvet jag åkte på (för, öh, två-tre år sedan..?) är ju egentligen hiskeligt dåligt sydd. Det som ser bra ut är typ byxorna, och de fick jag väldigt mycket hjälp med av min dåvarande husmus Eric. Jackan skall vi inte ens snacka om :P

Jag önskar att jag vore bättre på att sy, dock. Det kommer väl med träning, så vi får se. Förr eller senare kanske det lossnar? :)

Det är onsdag-fredag! Sista arbetsdagen denna vecka. OCH även May the Fourth, så jag har på mig en Darth Vader-tischa som Martin lämnat hos mig. Tar man inte hem sina kläder så finns en risk att flickvännen snor dem, as the old saying goes.

DSC_05451

Pew pew, rebel scum!

Planen för imorgon är eventuellt morgongym, färga håret, leta igenom hela garderoben efter snygga kläder att ha på fredag och sedan ta tåget upp till min krabbis :)

Ni får ha en bra Star Wars-dag och om det är fredag för er med så önskar jag er en trevlig fredag och en mysig helg! :)) Ni som INTE har fredag idag kan ju ha det kasst! HA! …jag skojar bara, lovar. Ni skall också ha en bra dag och en mysig helg :)) #schysstatjejen

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: