Iiih! :D

P1060913

Middag på Far i Hatten i Folkets Park med Linnea, Elias och Frans igår – SÅ bra grej! :) Maten var god och stället var helt okej, om än lite stimmigt + deras DJ tyckte att det var en sund och bra grej att spela musik på enormt hög musik trots att det bara var två som dansade. Jag har aldrig förstått ställen som aktivt motverkar konversation. Folk stannar och äter och dricker mer om de faktiskt kan höra vad sällskapet säger, jag lovar.

Jag drömde så konstiga saker i nättras men jag minns inte alls vad längre. Bara att det var knäppt. Och min väckarklocka till kropp tyckte att det var en bra grej att vakna 04:59. Alltså. Ja. Jag går ju vanligtvis upp 04:40 på dagarna, men då har jag också lagt mig tidigare. Om jag lägger mig SENT och tänker gå upp 06:00 så är det snällt men inte jättebra att kroppen tycker att jag skall gå upp NU. Intressant dock hur den inbyggda väckarklockan fungerar :) ATT den fungerar, om inte annat!

Resväskan packad, kamera och bra bok medplockat; Gotlandspeppen är på topp! Jag har tagit med mig min lajvklänning så att jag kan passa på att sy lite på den när jag hänger med mommo ikväll och imorgon. Jag har ju faktiskt tillräckligt bra simultanförmåga för att kunna båda handarbeta OCH snacka OCH se på TV samtidigt. Woop! JAG ÄR SÅ TAGGAD! Jag är i vanlig ordning lite nervös över det här med att ha en bil, men bilen innebär att vi kan åka på utflykt imorgon och det är ju himla bra faktiskt. Med fokus på det bra och alla öppningar det ger så hoppas jag att ångesten håller sig i bakgrunden och inte gör allt för mycket väsen av sig :)

Jag lär inte posta något här förrän ALLRA tidigast söndag, så jag passar på att önska er en trevlig helg! Imorgon kör jag C25k W3R1 i Visby! :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: