Kategorier
Meta Skönhet Squeee

FOTD och framtida EOTD?

P1060007 P1060025

↑ HEJ JAG VAR UTE I FREDAGS OCH DÅ SÅG JAG UT SÅHÄR ↑

Var väldigt nöjd med mejken! Den såg bättre ut än på kort, jag lovar! Kolsvart från Kat von D blandat med knallrött från Sugarpill Cosmetics :D Och kolla! Jag kan se ut utan att ha träningskläder på mig! #notaworkoutselfie liksom! :D

Speaking of Kat von D – hon postade på instagram att de har discontinuat den paletten jag har suttit och hoppats att Sephora snart skall få in, så det händer ju aldrig nu :( Däremot hittade jag den på eBay, så förhoppningsvis har jag köpt den nu. Ni får hålla tummarna för mig! Det är galet snygga färger och jag har redan flera sminkningar i huvudet som jag vill realisera med den paletten :3

katvond_monarchpalette001

HALLÅ ELLER

Så ja. Här kan ni se swatches osv, ifall någon är nyfiken :) Just nu är jag mest pepp på de tre snygga bruna längst till höger, samt den rostorangea längst till vänster! :))

DET VAR ALLT. Lite random tisdagskvällsinlägg. Klagar ni eller? :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *