Fåordig sovmorgon

Foto: Mia Schlyter 2011

Foto: Mia Schlyter 2011

Jag var total rebell imorse när klockan ringde 04:40 – jag sade NÄ! och somnade om. Ibland behöver man vila istället för att träna, det är också en viktig bit i välmåendet :) Jag har med mig kläder och kommer att springa efter jobb idag, så det blir ju tränat idag trots att det kanske inte just blev så mycket plockande av vikter :) (vill jag så kan jag ju till och med träna lite hemma ikväll, jag HAR ju både hantlar och kettlebell hemma så :))

Jag har sovit gott. Det har varit en bra natt. Jag tror att jag vaknade till någonstans mitt i allt, och sedan vaknade jag ju såklart när väckarklockan ringde, men ändå helt okej faktiskt. Fikan igår var bra, vi pratade lajv och allmänt trams och jag känner mig nu återigen mer pepp på lajvet nu i Juli :)

Lön idag wooo! Skall köpa mjukmedel på lunchen så att jag kan tvätta utan problem ikväll, och sedan blir det till att packa och göra i ordning inför fredagens Gotlandsresa. Behöver ringa mommo sedan och dubbelkolla att det är värt med bilen, annars sparar jag hellre in på de slantarna om vi säger så :P Om hon inte orkar åka ut till Hoburgen lägger jag helst inte 1500:- på bil och bensin… ;)

Jag har inte så mycket att säga än. Dagen är för ny, solen skiner i mitt hår och det är onsdag. Får se ifall jag kan säga något roligt efter att jag har sprungit sedan :) Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: