En kväll, en dag

P1060588

Jag fick i mig två av askarna med babyplommontomater igår, och en förpackning gröna vindruvor. Och, öh, en flaska vin. Hejsan hoppsan :D Jag har dock mått oförtjänt bra idag, så ja. Tydligen bättre kväll än jag kunnat tro :D Jag hade sällskap på mobilen av mamma och av ett par vänner på internet som också tittade, så vi satt och liverefererade och snackade skit under hela showen. Klart värt! :)

Idag gick jag upp vid nio, åt frukost och pillade lite vid datorn tills jag åt lunch. Efter lunchen drog jag på mig träningskläder och gick ut i kylan och under de mörka molnen och tog en tvåtimmarspromenad ut till Ribersborg. Fint att promenera vid havet, segt att gå i sand och härligt att få lyssna på vågornas skvalpande en stund :))

P1060623

Det var en väldigt bra promenad, trots dramatiska moln :D

När jag kom hem tittade jag på en jobbig film (Trust, 2010) och sedan har jag duschat, och nu har jag ätit macka till kvällsmat och skall nog strax kräla i säng och läsa lite innan det är dags att sova :)

Planen för imorgon är morgongymmande på, öh, morgonen och sedan att springa C25k W1R2 efter jobb :D Dvs, ta med träningskläder till kontoret och dra en vända runt Pildammsparken innan jag promenerar hem. Samma plan gäller för onsdag + fredag. Om jag kan få detta att fungera kan jag verkligen få det bästa av två världar utan att behöva tumma på den ena! :D Håll tummarna för mig, osv :)

PÅ TISDAG HAR JAG TVÄTTID och det får jag djävlar i mig inte glömma bort.

Ni får ha en fortsatt trevlig söndag! <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: