Blå och rosa, fast egentligen tvärtom

P1060885

Idag var en blå dag på gymmet. Eller ja, turkos snarare. Hepp! Ryggen är fortfarande lite bökig sedan i måndags (dang nabbit) så jag körde mycket armar idag. Curls, dips, kickback – repeat. Kroppen känns bra. Jag tror att allt vatten jag dricker börjar ge effekt nu också. Jag är mindre bloated, och jag tror att det är för att jag har släppt lite vattenvikt. Det känns väldigt fint, faktiskt.

Vet ni vad som också känns väldigt fint?

  • Massage i eftermiddag!
  • Middag med Linnea ikväll <3
  • ÅKA TILL GOTLAND IMORGON

Så himla bra grejer. Jag är nöjd! :D Och hemma är okej städat så jag har ingen stress när jag är där. Det är också bra! I eftermiddag efter jobb skall jag packa tills imorgon och sedan skall jag chilla innan det är dags för att möta upp Linnea med sällskap för middag på Far i Hatten. Det stället är tydligen med i White Guide, så o_O Jag har spanat på menyn och lutar åt att beställa in anka. Det ni! :) Jag lär ta kort på vad jag äter så kan ju bli att jag faktiskt delar med mig av en bild här sedan :))

Det gick ju bra att springa igår också! Såhär såg jag ut då:

tumblr_o7qmpix7UQ1swv52fo1_1280

Eller ja, medan jag sprang + typ en timme efteråt (ahaha) var jag ju tomatröd i ansiktet, men ÄNDÅ. Det här var i alla fall vad jag hade på mig. Det var onsdag, så man måste ju ha rosa på sig! ;) Linnet får min mage att se jättestor ut på bilden, och när jag sprang så hängde det under kanten på sport-bhn så jag var ju lite mindre klädd än jag hade önskat. Nu vet vi det, nu behöver vi inte springa i det linnet fler gånger. Det går bra att lyfta i dock, så :))

Idag blir det lunch på Triangeln, tror jag. Jag skall skicka ett paket (till mamma pga mors dag) och sedan skall jag kika på ett par skor jag vill ha, så får se vad jag hittar på att äta. Det finns en del trevliga fik där, så :) #uteätaren #äteruteheladagen #turattjaghadefrukostpåkontoret

Men ja. Nu skall jag jobba vidare! Jag hoppas att ni också får en jättebra dag! Det spöregnar här men paraply är bra grej och vädret kan inte ens inkräkta på all denna pepp och wheee jag känner idag. Ha! :D

Krams!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: