Ouchies ;(

P1020941

Dagens frukostsmoothie var frysta körsbär, färsk banan och kokosmjölk. Inte lika gott som jordgubb/banan, men man tager vad man haver och jordgubbarna var slut. Nu har jag dock köpt nya! Frukosten är räddad! :D

Dagen har varit bra, men herredjävlar vad jag har ont i min axel. Det har liksom inte släppt än, om vi säger så. Jag har svårt att få på och av mig jackan, t.ex. Får hoppas att det känns bättre imorgon när jag vaknar. Lyckligtvis är jag en sådan där som sover på rygg, så jag borde förhoppningsvis inte råka lägga mig på den sidan när jag sover inatt. Jag funderar dock över huruvida det kommer att bli ett problem när jag skall läsa, men det får vi se då. Snart. Jag går snart och lägger mig. Klockan är tjugo i åtta men jag vill läsa och bara slappna av lite. Har just fixat lunchlåda till imorgon, så jag skall bara ställa in den i kylen och typ borsta tänderna så är jag redo för sängen :))

Imorgon skall jag ta och diska när jag kommer hem, annars har jag inga planer. Ingen träning, i alla fall. Skall försöka låta axeln vila så att jag kan få träna på torsdag innan jobb istället :) Det känns dock jättekonstigt att inte ha några planer? På torsdag efter jobb skall jag ta en öl med Eva, dock. ”Ice Cream Brown Ale Chocolate” eller något sådant, det låter jättespännande :D Sedan blir det packa till Gotland, och på fredag efter lunchen sticker jag. Wooo! Snart mommohäng! BÄSTA! :D

Men ja. Läsa, osv. Godnatt på er :))

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: