Hjärtvärk

tumblr_inline_nl29l0FICE1s2hz6c

”Jag tänkte komma och hälsa på dig i slutet av Februari ifall det går för sig?”
”Vet du vad. När jag vaknade i morse så tänkte jag på dig, och jag tänkte att jag så gärna hade velat att du kommer och hälsar på, men att det är svårt för dig att ta dig hit på vintern. Kära barn, det är klart att du får komma och hälsa på!”

Biljetter bokade! Nu skall jag bara komma fram till huruvida det går att hyra en cykel eller ej, eller ifall inte bara rakt av skall hyra en bil istället. Vi skulle kunna åka på utflykt på lördagen, hon och jag. Ut på landet en veva. Försöka hitta något öppet café och ta en fika ihop innan vi far förbi körrgårn för att sätta ljus på gravarna. Jag sade också till henne att jag fixar pizza åt oss på fredagen, och då blev hon jätteglad. Hon äter så sällan pizza, och det är något hon tycker är väldigt gott. Så klart att vi äter pizza ihop då, hon och jag :)

Men ja. Bil eller cykel? Jag sade åt Martin att det förmodligen blir bil och att jag vill öva på parkering i helgen i så fall. Jag är fortfarande så obekväm just med parkeringsbiten. Tänk om jag kör in i en annan bil, liksom? Tänk om jag lägger ratten fel när jag skall backa? Allt känns jobbigt. Men vi löser det! Bil är bra. Bil är frihet :D Så kan jag åka in på stan en snabbis och köpa öl och sånt. Jag behöver ett par ljuslyktor från La Vie/Hantverksgården också. Skippar nog Kränku den här gången, dock. Men i så fall blir lördagen morgonjogg, in på stan en sväng, hem och hämta mommen och ut på landet och åka en stund. Var kan vi äta lunch? Jag funderade på att åka ut på Hoburgen och äta på Majstregården, men de har inte öppet för allmänheten på vinterhalvåret. Så vart vill man åka? Hemse? Slite? Klinte?

ALLA DESSA ÄVENTYR.
Herregud vad jag älskar min mommo. Hon är så himla fin på alla sätt och vis. Jag kunde knappt sluta le efter att jag pratat med henne. Det känns så fint i hjärtat och själen att få prata med henne. Jag vet ju att vi kommer att stå och gråta i hallen den här gången också när jag åker hem, men det får vara värt det. Att hjärtat brister. Men först fyller man det ju under två dygn, så när det brister har man ändå saker kvar i det.

Men ja. Mommo! ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: