Smet

P1010155

Myskväll i det zombieska hemmet! Eller ja, jag har tänt ljus och kör lite allsång vid datorn medan jag funderar på vad jag skall försöka hinna med att fixa ikväll så att jag kanske får en någorlunda lugn kväll imorgon.

I ugnen står snart den saffranskladdkaka jag skall ta med till kollegorna imorgon. Årets bästa kollega, det är jag det!

P1010151

Jag tror dock att jag skjuter på det mesta tills imorgon. Jag arbetar bättre under press, liksom. Jag har en lista över allt som skall vara gjorda/packade i min väska när jag sticker på lördag, och just nu håller jag ju ändå på med ett par av punkterna på den listan.

Vi kan till och med göra såhär:

 • Ge lToro nyckel + ID-kort √
 • Posta julkort till mommo
 • Köp ingredienser och baka saffranskladdkaka till kontoret √
 • Hämta ut ny omgång Nuva Ring
 • Köp tre flaskor senap till pappa
 • Köp julmust till pappa (kan även med fördel göras i Göteborg istället, för att ha mindre att släpa på på lördag)
 • Fixa färdigt Martins julklappar + göra något kul av den sista
 • Städa + fixa disken
 • PACKA
 • Gör lista över vad som skall packas √
 • Ladda kameror, töm minneskort
 • Gå igenom iPhone4 och se ifall det ligger något i den som skall sparas, annars packa √
 • Gå igenom iPad och se ifall det ligger något i den som skall sparas, annars packa (+ladda) Denna skall i handbagage för flygplatsunderhållning.
 • Hämta ut papper på 24Seven – måste göras på torsdagen pga öppettider under fredagen! √
 • Gör tidsrapportering för december!!!!
 • Ta fram pass, medicin och andra viktigheter
 • SOV

Jag menar, jag är ju på väg :)

Så. Imorgon kväll blir det alltså att packa och diska och städa av och hitta på vad jag skall ha på mig på lördag, + ladda alla kameror och tömma alla minneskort. Under dagen fixar jag senap + Nuva ring + stuff jag behöver till Martins julklappar. Just nu känner jag mig ändå (endå) självsäker i det här, men det är väl en dumboms självförtroende kanske? ;)

Så fort kakan är färdigbakad skall jag krypa i säng, är planen. Imorgon blir det en dusch före jobb och sedan djävlar är det dags för Årets Sista Arbetsdag. HUR skönt! :D

Jag skall se ifall jag kanske kan orka få igång WordPress på min mobil så att jag eventuellt kan göra lite uppdateringar från Filippinerna. Annars får ni väl stå ut utan mig tills jag är hemma igen, osv. Jag menar, det är ju i stort sett så att imorgon postar jag nog det sista på året här liksom. Jag tänkte göra en snabb sammanfattning av hur 2015 har sett ut, bland annat. Det kan vara tidigt att göra det innan vi ens passerat Lucia, men alltså – jag räknar inte med att vinna några bloggpriser medan jag är på semester, om vi säger så. Bästa grejen ifall ni vill hänga med på vad jag gör och tittar på på Filippinerna är ju att följa mig på instagram, i vanlig ordning. Jag heter självklart voodoobunny där :)

OKEJ HA BRA KVÄLL & ÄT KAKSMET

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: