Skallen full av orm

P1010040

P1010044

P1010054

DETTA OBJEKTIV I SKUMT LJUS = OMFG

Okej, nu är utbildningen avslutad :) Efter två dagars intensivt studerande av Python är hjärnan proppfull och jag är så djäkla sömnig, haha. Hade initiellt tänkt gymma imorse innan kursen, men ugh. Nej. Jag har sådan sjuuuuuk träningsvärk. Har suttit och skiftat runt i sätet hela dagen pga hela kroppen surar och är gammal tant, men ja. Jag gillar det ju. Fuck yes, träning! :D

Nu har jag i alla fall en hel del att sätta tänderna i för att ta det här vidare från en tvådagarskurs till något som gör att jag kan bidra till vad teamet gör på jobb. Jag har redan en idé om en sak jag vill göra, så skall researcha lite hur man går tillväga och sedan får vi se ifall jag kan få det att fungera som jag vill :)

Ikväll har jag tvättid och jag är så djäääävla opepp men det lär knappast finnas tid en annan vardagskväll denna vecka så det är bara att gilla läget. Har dock bestämt mig för att bara tvätta det jag akut behöver ha denna vecka + till resan, istället för Allt™, eftersom jag är dödstrött + har mensvärk från helvetet. Ugh.

Men ja. Kameran och jag är fortfarande bffs och lär väl vara det, well, LÄNGE till.

Jag har gjort en lista över saker som skall köpas och packas eller på annat sätt fixas inför vår avresa. Just nu är jag ganska lugn, men det lär kännas allt mer stressigt ju närmre måndagen vi kommer. Folk kallar det gärna ”resfeber” men jag vet inte om jag håller med om det begreppet. Det är mer av en reseångest blandat med förväntan, liksom? Jag kan knappt bärga mig tills jag får krama på min pappa om en vecka! Och sedan får vi umgås med honom i hela TRE veckor! Vilken grej, hörni! :D

Just nu är jag sugen på godis. Fan vad kasst. DET BLIR DET INGET MED. Jag har gurka i kylen, får äta den istället :P

Allright allright. Dra av sig paltorna, ta på myskläder och sedan gå ner och se vad jag lyckas åstadkomma i tvättstugan dårå. Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: