Hej igen!

Så… ja. Hej! Bloggen är ju alltså öppen för allmänheten igen, med undantag av vissa inlägg där tidigare lösenord kommer att gälla – så ni som redan fått lösenord är de som har möjlighet att läsa lösenordsskyddade inlägg, ni andra överlever nog ändå skulle jag tro :) Välkommen tillbaka till er som fyra månader senare hittade hit igen. Bloggstatsen för idag och igår ser väldigt annorlunda ut mot hur det har sett ut de senaste fyra månaderna, haha :D

Jag är seg och stressad idag. Seg för att jag inte alls kunde somna igår – vilket djävla blä! Släckte och lade mig tillrätta vid halv elva efter att jag läst ut mangaserien jag läst de senaste kvällarna (Pita-ten), och så satte jag på en kortare sovplaylist för jag trodde att jag skulle somna snabbt som en pil, men ICKE! Jag låg och vred mig under de 25 minuterna min playlist varade och jag låg nog minst en kvart till efter det innan jag äntligen somnade. Har vaknat till ett par gånger under natten och imorse vaknade jag tio minuter före klockan. Varför inte, liksom. -_-’

Jag har mycket som skall hinnas med idag. Jag försöker komma på hur jag enklast skall pussla ihop dagen tills jag kommer hem. Väl hemma känns det som att jag har tillräckligt bra koll på vad som skall göras för att det inte skall vara några större problem, men innan dess behöver jag göra typ tusen grejer. Skall inleda med att gå till Apoteket när de öppnar nu vid åtta och fixa Nuva ring, så är den saken avklarad sedan. På lunchen fixar jag pappas senap (som ju alltså var helt SLUT på Hemköp igår! wtf!) och sedan har vi fika klockan ett och jag har möte klockan tre och däremellan skall jag hinna tidsrapportera och göra expense report och fixa dokumentation för de saker jag har committat denna vecka och efter mötet packar jag med mig laptopen och trallar hemåt. Och det känns som att jag missar typ hälften av allt som skall göras och jag vet inte ens vad det är längre? I kylen hemma ligger i alla fall ett par kalla öl så jag tror att jag skippar det planerade glaset vin ikväll och tar en öl istället och liksom BA GÖR allt som skall GÖRAS BA hemma. DET BLIR SKITBRA.

Alltså, så länge jag får hem allt som skall KÖPAS idag så är det chill – jag kan gå upp vid sju imorgon och hetsfixa det sista om det behövs. Planen är ju dock att kunna gå upp vid åtta-halv nio, ta en dusch och gå iväg till centralen för att hoppa på mitt tåg som går klockan tio. Frukost fixar jag på Subway, så har jag i magen så att jag klarar mig tills jag och Martin skall iväg (hoppas jag). ALLT BLIR BRA.

Men ja. Urgh. Jag är lite orolig över dagen, ändå (endå). Jag har så mycket jag vill göra och just nu strular en del grejer och det innebär att allt tar skitlång tid och jag HAR inte skitlång tid på mig att fixa stuff så ugh ugh ugh. Jag vill hinna med i alla fall två commits idag. Det är helt klart görbart, jag måste bara hålla nerverna i styr. Och klappa monstret i magen. Medicinen gör magkatarren uthärdlig, och vissa dagar/tillfällen känner jag inte ens av problemen, men ibland så rusar allt iväg och jag har ont och vill bara ligga som en makaron under ett täcke någonstans, ni vet.

OKEJ. Jag skriver nog mer sedan! Jag har ju lite punkter från det gågna året som jag vill touch upon innan nyåret slår :)

Ha en bra dag! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: